FINNISH USER MANUALS

Pese minut! Liukasta minut!
Pese ennen jokaista, myös ensimmäistä, käyttöä ja käytön jälkeen. Käytä hajustamatonta saippuaa tai lelujen puhdistusainetta. Tämä lelu on täysin vedenkestävä. Muista vesipohjainen liukaste!

Pyllyturvallinen HAUSKOIHIN pyllyhetkiin! Irrota nauha ensin.

Leiki kanssani!
Käynnistä painamalla [FUN]-painiketta puolen sekunnin ajan.
Napsauta [+] -painiketta, jos haluat käyttää suurempia nopeuksia tai kuvioita.
Napsauta [-] -painiketta, jos haluat käyttää pienempiä nopeuksia tai palata tasaiseen värinään.
Sammuta napsauttamalla [FUN]-painiketta.
Haluatko uusia aistimuksia? Käännä nauhaa tai irrota se!

Kytke minuun virta!
Kytke johto USB-pistorasiaan. Jos yläosa hehkuu punaisena, laitteessa on virta.
Kytke laturin pää lelun pohjassa oleviin magneettipisteisiin. Vibraattori saa:
- 8 tunnin ensimmäisen latauksen
- Jopa 4 tuntia leikkiaikaa yhdellä latauksella

Ota minut mukaan!
Matkusta huolettomasti, muista aktivoida matkalukko!
- Lukitseminen: Paina [FUN] ja [-] samanaikaisesti.
- Lukituksen poisto: Paina [FUN] ja [+] samanaikaisesti.
Molemmissa tapauksissa painikkeet vilkkuvat ja laite värisee lyhyesti.

Pese minut! Liukasta minut!
Pese ennen jokaista, myös ensimmäistä, käyttöä ja käytön jälkeen. Käytä hajustamatonta saippuaa tai lelujen puhdistusainetta. Tämä lelu on täysin vedenkestävä. Muista vesipohjainen liukaste!

Pyllyturvallinen! (Päivänselvästi)

Leiki kanssani!
Tässä on muutamia suosikkileikeistämme:
- Käytä sitä seksin aikana. Mitä enemmän liikut, sitä enemmän palautetta saat.
- Käytä sitä päivällä. Kukaan ei tiedä, että jokainen askeleesi on kiihottava.
- Käytä piiskauksen aikana ja tee jokaisesta iskusta huikea.

Ammattilaisten vinkkejä
- Käytä vibraattoria tyvessä saadaksesi vahvimman aistielämyksen.
- Jätä tulppa sängylle seksikkääksi viestiksi kumppanillesi siitä, mitä on luvassa.

Ota minut mukaan!
Tulppa on erinomainen lisä kuumalle lomalle—ja se vie erittäin vähän tilaa matkalaukussa.

Aikuisten lelu, joka on valmistettu lääketieteellisestä silikonista. Pese ennen ensimmäistä käyttökertaa. Muista pestä lelu myös ennen ja jälkeen jokaisen käyttökerran. Käytä hajustamatonta saippuaa tai lelujen puhdistusainetta. Lelu on 100 % vedenpitävä. Muista käyttää vesipohjaista liukuvoidetta!

Käynnistä painamalla FUN-painiketta puolen sekunnin ajan ja vapauta sitten painike. Sammuta painamalla FUN-painiketta. Lelussa on 4 nopeutta ja 6 ohjelmaa. Lelu käynnistyy keskinopealla. Paina [+] saadaksesi suuremman nopeuden ja rytmiasetuksen. Paina [-] saadaksesi pienemmän nopeuden tai palataksesi takaisin perusvärinään.

Leluun menee 2 AAA-paristoa. Tarkista paristoiden napojen suunta paristokotelosta asentaaksesi paristot oikein.

Lataa laite HYBRID KIT -osalla (ei sisälly pakkaukseen) tai FUN FACTORY USB -magneettilaturilla kytkemällä johto virtalähteeseen tai käytä ladattavia paristoja. Päässä hehkuu punainen valo. Kiinnitä lelussa oleviin metalliliittimiin. Jos [-] vilkkuu, lelussa on virtaa jäljellä korkeintaan 33 %. Jos [+] vilkkuu, virtaa korkeintaan 66 % Jos FUN-painike vilkkuu, lelu on täysin latautunut.

Matkalukko
Lukitse: paina [-] sekä [FUN]-painiketta puolen sekunnin ajan.
Avaa: paina [+] sekä [FUN]-painiketta puolen sekunnin ajan.

Lukittaessa ja avattaessa painikkeet vilkkuvat ja lelu värisee hetken aikaa.

Yleistä tietoa

DARLING DEVIL sopii anaalikäyttöön, mutta MR BOSS ja ABBY G eivät sovi tähän tarkoitukseen. Huomaa, että tuotteen tai pakkauksen lievät värivaihtelut ovat normaali osa valmistusprosessia. Laitetta ei ole tarkoitettu lasten käytettäväksi, eikä se ole lääkinnällinen laite. Hävitä pakkaus ympäristöystävällisellä tavalla ja kierrätä kaikki materiaalit mahdollisuuksien mukaan.

Älä toimi näin
Älä avaa lelua voimaa käyttäen. Älä käsittele lelua terävillä esineillä. Älä heitä lelua tai sen latausjohtoa (ei sisälly pakkaukseen) tuleen. Älä jätä suoraan auringonpaisteeseen. Älä käytä, äläkä lataa lelua, jos huomaat epätavallista kuumenemista, mekaanisia virhetoimintoja tai muuta epätavallista (värimuutoksia, epätavallista ulkonäköä, epämuodostumia). Jos lelu syttyy tuleen, älä sammuta vedellä. 

Älä laita latauskaapelin magneettisia kosketuspisteitä metallipinnoille tai toisen magneettisen laturin lähelle välttääksesi oikosulun. Älä päästä laturia kosketuksiin veden tai kosteuden kanssa. Älä käytä lelua latauksen aikana tai USB-magneettilaturin ollessa vielä kytkettynä siihen.

Älä käytä silikonipohjaisia liukasteita, öljyjä tai voiteita lelun kanssa (mukaan lukien aurinkovoiteet, huulirasvat, eteeriset öljyt, kookosöljy ja kaikki ruokaöljyt).

Ne voivat vahingoittaa lelua peruuttamattomasti, eikä takuu korvaa tällaisia vahinkoja.

Tekniset tiedot
Säilytys- ja käyttölämpötila 0 °C – 40 °C. Ympäristön enimmäislämpötila käytön aikana 40 °C. Lämpötilan vaihtelut (esimerkiksi matkustettaessa) voivat saada aikaan lievää kondensoitumista tietyissä oloissa. Jos näin tapahtuu, odota muutama tunti ennen käyttöä, kunnes laite on sopeutunut ympäristön lämpötilaan.

Lataa lelu vain alkuperäisellä USB-magneettilaturilla (ei kuulu pakkaukseen, katso HYBRID KIT) tai käytä ladattavia paristoja. Jos magneettisen latauspistokkeen merkkivalo (LED) ei pala, irrota pistoke ja yritä uudelleen. Irrota pistoke virtalähteestä, kun et käytä sitä. Magneettinen pistoke (jos LED-näyttö syttyy) ja lelun moottorin ympärillä oleva alue voi lämmetä. Virtalähde on aina oikosulkusuojattu, mutta se voi silti lämmetä! PC:n/MAC:n tai kannettavan tietokoneen USB-portin oikosulkuvirta riippuu laitteesta, joten tarkista tekniset tiedot ennen käyttöä. Lämpöä voi kehittyä lievästi.

Paristojen erillinen säilyttäminen voi pidentää lelusi käyttöikää.

Magneettisuus
Magneettinauhalliset kortit (esim. luottokortit) voivat vahingoittua joutuessaan kosketuksiin lelun tai latauspistokkeen magneettisten osien kanssa.

Keholle turvallisista materiaaleista valmistettu aikuisille tarkoitettu lelu. Pese ennen ja jälkeen jokaista käyttökertaa, ensimmäinen käyttökerta mukaan lukien. Käytä hajustamatonta saippuaa tai lelujen puhdistusainetta. Lelu on 100 % vedenkestävä. Muista käyttää vesipohjaista liukastetta! Lataa ennen ensimmäistä käyttöä.
Käynnistä painamalla FUN-painiketta puolen sekunnin ajan ja vapauta sitten FUN-painike. Sammuta pitämällä painettuna sekunnin ajan tai selaa kaikkien viiden käyttötilan halki takaisin off-tilaan. Lelussa on 4 nopeutta ja 1 kuvio. Paina FUN-painiketta siirtyäksesi eri nopeuksiin ja kuvioon. Keskimääräinen käyttöaika 60 minuuttia. Lataa kytkemällä johto virtalähteeseen. Kiinnitä lelussa oleviin metalliliittimiin. Merkkivalo vilkkuu hitaasti latauksen aikana. Lelu latautuu täysin kahden tunnin latauksella. Latausjännite 5 V DC, kapasitanssi 80 mAh, käyttöjännite 3,7 V DC. Moottori sammuu automaattisesti, jos kytket sen virtalähteeseen laitteen ollessa käynnissä.

Aktivoi matkalukko pitämällä FUN-painiketta painettuna noin 4 sekuntia. Painike vilkkuu kahdesti, ja lelu antaa kaksi lyhyttä äänimerkkiä. Poista aktivointi pitämällä FUN-painiketta painettuna. Sama äänimerkki ja merkkivalon vilkunta.

Yleistä tietoa
Ei sovi anaalikäyttöön. Huomaa, että tuotteen tai pakkauksen lievät värivaihtelut ovat normaali osa valmistusprosessia. Laitetta ei ole tarkoitettu lasten käytettäväksi eikä se ole lääkinnällinen laite. Hävitä pakkaus ympäristöystävällisellä tavalla ja kierrätä kaikki materiaalit mahdollisuuksien mukaan.

ÄLÄ TOIMI NÄIN  
Älä avaa lelua. Älä käsittele lelua terävillä esineillä. Älä heitä lelua tai sen latausjohtoa tuleen. Älä jätä suoraan auringonpaisteeseen. Älä käytä äläkä lataa lelua, jos huomaat epätavallista kuumenemista, mekaanisia virhetoimintoja tai muuta epätavallista (värimuutoksia, epätavallista ulkonäköä, epämuodostumia). Jos lelu syttyy tuleen, älä sammuta vedellä.  

Älä laita latauskaapelin magneettisia kosketuspisteitä metallipinnoille tai toisen magneettisen laturin lähelle välttääksesi oikosulun. Älä päästä laturia kosketuksiin veden tai kosteuden kanssa. Älä käytä lelua latauksen aikana tai latauskaapelin ollessa vielä kytkettynä siihen.

Älä käytä silikonipohjaisia liukasteita, öljyjä tai voiteita lelun kanssa (mukaan lukien aurinkovoiteet, huulirasvat, eteeriset öljyt, kookosöljy ja kaikki ruokaöljyt). Ne voivat vahingoittaa lelua peruuttamattomasti, eikä takuu korvaa tällaisia vahinkoja.

Tekniset tiedot
Säilytys- ja käyttölämpötila 0 °C – 40 °C. Ympäristön enimmäislämpötila käytön aikana on 40 °C. Lämpötilan vaihtelut (esimerkiksi matkustettaessa) voivat saada aikaan lievää kondensoitumista tietyissä oloissa. Jos näin käy, odota muutama tunti ennen käyttöä, kunnes laite on sopeutunut ympäristön lämpötilaan.

Vähintään 250 lataussykliä. Akun valmiustila-aika on noin kuusi kuukautta, jonka jälkeen se on ladattava akun toiminnan takaamiseksi. Akun säännöllinen käyttö takaa sille pitkän käyttöiän. Ladattavia leluja ei tule varastoida niiden akun ollessa tyhjänä. Akun suojaava piiri estää ylilatautumisen ja täydellisen tyhjenemisen. Asiattomasti käytettynä akulle voi sattua hallitsematon eksoterminen reaktio. Jos näin käy, ryhdy tavallisiin varotoimiin ja hävitä koko lelu.

Käytä lelun lataamiseen vain alkuperäistä latausjohtoa. Jos merkkivalo ei syty, kytke laite irti ja yritä uudelleen. Kytke laite irti virtalähteestä, kun se ei ole käytössä. Magneettinen pistoke ja lelun moottoria ympäröivä alue voivat kuumeta. Aggregaatti on aina oikosululta suojattu, mutta se voi kuumeta siitä huolimatta!

Magneettisuus  
Kortit (esim. luottokortit), joissa on magneettinauha, voivat vahingoittua joutuessaan kosketuksiin lelun tai latauspistokkeen magneettisten osien kanssa.

Pese minut! Liukasta minut!
Pese ennen jokaista, myös ensimmäistä, käyttöä ja käytön jälkeen. Käytä hajustamatonta saippuaa tai lelujen puhdistusainetta. Tämä lelu on täysin vedenkestävä. Muista vesipohjainen liukaste!

Pyllyturvallinen (Päivänselvästi)

Leiki kanssani!
Tässä on muutamia suosikkileikeistämme:
Laita se paikalleen ja tehosta masturbointia.
Käytä sitä seksissä kumppanin kanssa suunnataksesi kumppanisi peniksen tai dildon kohti g-pistettä.
Käytä sitä päivän mittaan! Joustava tyviosa tekee siitä mukavan, ja on jännittävää, kun sinulla on salaisuus.

Ammattilaisten vinkkejä
Paina vibraattoria pohjaa vasten saadaksesi voimakkaampaa stimulaatiota.
Kun olet treffeillä, kuiskaa kultasi korvaan, että pyllyssäsi on BOOTIE ihan vain häntä varten.

Ota minut mukaan!
Haluatko tehostaa romanttista lomaasi? Tämä pieni lelu kulkee kätevästi mukana matkoilla.

Pese minut! Liukasta minut!
Pese ennen jokaista, myös ensimmäistä, käyttöä ja käytön jälkeen. Käytä hajustamatonta saippuaa tai lelujen puhdistusainetta. Tämä lelu on täysin vedenkestävä. Muista vesipohjainen liukaste!

Pyllyturvallinen (Päivänselvästi)

Leiki kanssani!
- Osuu eturauhaseen
- Hieroo välilihaa (muista liukaste!)
- Istuu peniksen tyvessä ja tehostaa erektioita

Ota minut mukaan!
Haluatko tehostaa romanttista lomaasi? Tämä pieni lelu kulkee kätevästi mukana matkoilla.

Ammattilaisten vinkkejä
Kun käytät BOOTIE RING -lelua seksin aikana, se liikkuu eteen- ja taaksepäin stimuloiden eturauhasta ja välilihaa.
Ettäkö vain leikkeihin kumppanin kanssa? Ei todellakaan! Kokeile käyttöä masturboidessasi.
Pidä kiinni vibraattorin tyvestä tehostaaksesi elämystä.

Pese minut! Liukasta minut!
Pese ennen jokaista, myös ensimmäistä, käyttöä ja käytön jälkeen. Käytä hajustamatonta saippuaa tai lelujen puhdistusainetta. Tämä lelu on täysin vedenkestävä. Muista vesipohjainen liukaste!

Ellei asia ole jo selvä—älä laita tätä pyllyyn!

Leiki kanssani!
Käynnistä painamalla [FUN]-painiketta puolen sekunnin ajan.
Napsauta [+] -painiketta, jos haluat käyttää suurempia nopeuksia.
Napsauta [-] -painiketta, jos haluat käyttää pienempiä nopeuksia tai palata tasaiseen värinään.
Sammuta pitämällä [FUN] -painiketta painettuna.

Kytke minuun virta!
Kytke CLICK ‘N’ CHARGE -johto USB-pistorasiaan. Jos yläosa hehkuu punaisena, laitteessa on virta.
Kytke laturin pää lelun pohjassa oleviin magneettipisteisiin. Vibraattori saa:
- 4-6 tunnin ensimmäisen latauksen
- 40-120 minuuttia leikkiaikaa yhdellä latauksella

Ota minut mukaan!
Matkusta huolettomasti, muista aktivoida matkalukko!
- Lukitseminen: Paina [FUN]- ja [-] -painikkeita samanaikaisesti.
- Lukituksen poisto: Paina [FUN]- ja [+] -painikkeita samanaikaisesti.
Molemmissa tapauksissa painikkeet vilkkuvat ja laite värisee lyhyesti.

Pese minut! Liukasta minut!
Pese ennen jokaista, myös ensimmäistä, käyttöä ja käytön jälkeen. Käytä hajustamatonta saippuaa tai lelujen puhdistusainetta. Tämä lelu on täysin vedenkestävä. Muista vesipohjainen liukaste!

Pyllyturvallinen! Nauti!

Leiki kanssani!
Tässä on muutamia suosikkileikeistämme:
- Kiinnitä paikalleen hihnalla. Dildo kiiltää valjaissa.
- Käytä sitä käsin, niin hallitset jokaista työntöä täydellisesti.
- Kiinnitä se paikalleen. Dildon tyvi kiinnittyy imukupilla sileille pinnoille, kuten suihkun seinään.

Ammattilaisten vinkkejä
- Käytä vibraattoria tyvessä saadaksesi vahvimman aistielämyksen.
- Jätä dildo sängylle seksikkääksi viestiksi kumppanillesi siitä, mitä on luvassa.

Ota minut mukaan!
Dildo on erinomainen lisä kuumalle lomamatkalle.

Pese minut! Liukasta minut!
Pese ennen jokaista, myös ensimmäistä, käyttöä ja käytön jälkeen. Käytä hajustamatonta saippuaa tai lelujen puhdistusainetta. Tämä lelu on täysin vedenkestävä. Muista vesipohjainen liukaste!

Pyllyturvallinen, päivänselvästi!

Leiki kanssani!
Käynnistä painamalla punaista painiketta puolen sekunnin ajan. Selaa nopeuksia ja kuvioita jatkamalla napsauttelua.
Sammuta pitämällä painettuna.

Kytke minuun virta!
Kytke USB-magneettilaturi USB-pistorasiaan. Jos yläosa hehkuu punaisena, laitteessa on virta.
Kytke laturin pää lelun pohjassa oleviin magneettipisteisiin. Vibraattori saa:
- 60-120 minuutin ensimmäisen latauksen
- Jopa 90 minuuttia leikkiaikaa yhdellä latauksella

Ota minut mukaan!
Pakkaa DUKE laukkuusi tai pistä se taskuun seuraaville kuumille treffeillesi!

FUN CUP on kuukautiskuppi, joka on valmistettu lääketieteellisestä silikonista ja soveltuu ainoastaan emättimessä käytettäväksi. Lue käyttöohjeet ennen käyttöä ja tutustu kuukautiskiertoa varten suunniteltujen tuotteiden käyttöön liittyviin riskeihin. Pese kätesi huolellisesti saippualla ennen FUN CUP:in asentamista tai poistamista. Keitä FUN CUP:ia vedessä kolmen minuutin ajan ennen käyttöä sekä käyttökertojen välillä.

ASETTAMINEN
- Varmista ennen asettamista, että FUN CUP on steriloitu ja viaton.
- Taita FUN CUP kuvan osoittamalla tavalla.
- Aseta kuppi vaginaasi.
- Työnnä kuppia kunnes luonnollinen vastus on ohitettu ja päästä irti kahvasta.

FUN CUP aukeaa ja tiivistyy vaginasi seinämien avulla. Voit varmistaa tiiviyden liu'uttamalla sormeasi kevyesti yläaukon ympäri. Voit tarvittaessa ottaa kupin yläreunasta kiinni ja kääntää sitä hieman. Vetäessäsi kupin yläreunasta kevyesti ja tuntiessasi vastusta tiedät, että tiiviys on asianmukaisella tasolla.

POISTAMINEN
Poista FUN CUP kuuden tunnin välein (suositeltu), ja viimeistään 12 tunnin kuluttua. Suurempien kuukautisten aikana poistaminen tulee suorittaa useammin. Käytä lantionpohjalihaksiasi kupin puskemiseen alaspäin, ja ota siitä sitten kahdella sormella kiinni vapauttaaksesi tyhjiön nipistysotteella. Voit myös painaa sormellasi FUN CUP:in yläosaa vapauttaaksesi tyhjiön. Vedä tämän jälkeen kuppia varovasti pitäen sen aukon suunnattuna ylöspäin ja tyhjennä kupin sisältö vessanpönttöön.

PUHDISTAMINEN
Puhdista FUN CUP vedellä ja saippualla ja keitä se puhtaassa kiehuvassa vedessä kolmen minuutin ajan sterilointia varten. Kiinnitä puhdistuksessa erityistä huomiota vaikeasti puhdistettaviin reikiin. Kuivaa pesun jälkeen. Puhdista pussi vedellä ja miedolla saippualla ja anna sen kuivua. Älä käytä muita kuin mainittuja puhdistusaineita. Säilytä tuotteet kuivassa, suoralta auringonvalolta suojatussa paikassa.

MUISTA MYÖS
Toksinen sokkioireyhtymä (TSS) on erittäin harvinainen sairaus, joka voi aiheutua kuukautistuotteiden käytön aikana ja joka voi ilman hoitoa johtaa jopa kuolemaan. Käytettäessä ja puhdistettaessa FUN CUP:ia ohjeiden mukaisesti tämä on kuitenkin erittäin epätodennäköistä. Toksisen sokkioireyhtymän oireita ovat äkillinen kuume, vilunväristykset, pahoinvointi, oksentelu, lihaskipu, verenpaineen lasku, huimaus ja uneliaisuus. Jos sinulla ilmenee näitä oireita, poista FUN CUP ja ota yhteyttä lääkäriisi. Mikäli toksinen sokkioireyhtymä on jo tapahtunut, tai mikäli sinulla on vammoja tai tulehduksia sukuelintesi alueella, ei FUN CUP:in tai muiden vastaavien kuukautistiertotuotteiden käyttöä voida suositella. Suosittelemme myös, että otat yhteyttä lääkäriisi ennen kuin käytät kuukautistuotteita ensimmäistä kertaa.
Lisätietoja löydät osoitteesta www.thefuncup.com.

Aikuisten lelu, joka on valmistettu lääketieteellisestä silikonista. Pese ennen ensimmäistä käyttökertaa. Muista pestä lelu myös ennen ja jälkeen jokaisen käyttökerran. Käytä hajustamatonta saippuaa tai lelujen puhdistusainetta. Lelu on 100 % vedenpitävä. Muista käyttää vesipohjaista liukuvoidetta!
Käynnistä painamalla FUN-painiketta puolen sekunnin ajan. Sammuta painamalla FUN-painiketta. Lelussa (varressa ja klitoriskiihottimessa) on 6 värinäohjelmaa. Kontrolloidaksesi vartta, paina [larger dot]. Kontrolloidaksesi klitoriskiihotinta, paina [smaller dot]. Tallentaaksesi mieluisan asetuksen seuraavaa kertaa varten, paina FUN-painiketta pohjassa, kunnes lelu värisee kaksi kertaa. Nollataksesi asetuksen, pidä FUN-painiketta pohjassa, kunnes lelu värisee viisi kertaa.
FUN-painike vilkkuu, kun akku on vähissä. Lataa laite kytkemällä johto virtalähteeseen. Päässä hehkuu punainen valo. Kiinnitä lelun alhaalla oleviin metalliliittimiin. Jos pienellä pisteellä varustettu painike vilkkuu, lelussa on virtaa jäljellä korkeintaan 33 %. Jos painike, jolla on suuri piste, vilkkuu, virtaa korkeintaan 66 %. Jos FUN-painike vilkkuu, lelussa on virtaa korkeintaan 99 % . Valojen sammuessa lelu on käyttövalmis. Latausaika 6 - 8 tuntia. Käyttöaika 30 - 60 min. Aktivoidaksesi matkalukon, paina painiketta, jossa on pieni piste ja FUN puoli sekuntia. Lelu värisee hetken aikaa. Avataksesi matkalukon, paina painiketta, jossa on suuri piste ja FUN puoli sekuntia. Tämän jälkeen paina FUN-painiketta käynnistääksesi lelun!
Huomaa, että tuotteen tai pakkauksen lievät värivaihtelut ovat normaali osa valmistusprosessia. FUN FACTORY -laitteet eivät ole tarkoitettu lasten käytettäväksi, eivätkä ne ole lääkinnällisiä laitteita. Kierrätä pahvilaatikko ympäristöystävällisellä tavalla.

Älä toimi näin
Älä avaa lelua. Älä käsittele lelua terävillä esineillä. Älä heitä lelua tai sen latausjohtoa tuleen. Älä jätä suoraan auringonpaisteeseen. Älä käytä, äläkä lataa lelua, jos huomaat epätavallista kuumenemista, mekaanisia virhetoimintoja tai muuta epätavallista (värimuutoksia, epätavallista ulkonäköä, epämuodostumia). Jos lelu syttyy tuleen, älä sammuta vedellä.
Älä laita latauskaapelin magneettisia kosketuspisteitä metallipinnoille tai toisen magneettisen laturin lähelle välttääksesi oikosulun. Älä päästä laturia kosketuksiin veden tai kosteuden kanssa. Älä käytä lelua latauksen aikana tai USB-magneettilaturin ollessa vielä kytkettynä siihen.
Älä käytä silikonipohjaisia liukasteita, öljyjä tai voiteita lelun kanssa (mukaan lukien aurinkovoiteet, huulirasvat, eteeriset öljyt, kookosöljy ja kaikki ruokaöljyt).
Ne voivat vahingoittaa lelua peruuttamattomasti, eikä takuu korvaa tällaisia vahinkoja.

Tekniset tiedot
Säilytys- ja käyttölämpötila 0 °C – 40 °C. Ympäristön enimmäislämpötila käytön aikana 40 °C. Lämpötilan vaihtelut (esimerkiksi matkustettaessa) voivat saada aikaan lievää kondensoitumista tietyissä oloissa. Jos näin tapahtuu, odota muutama tunti ennen käyttöä, kunnes laite on sopeutunut ympäristön lämpötilaan.
Akun kapasiteetti 500 mAh. Min. 200 lataussykliä. Akun valmiustilan kesto on jopa 90 päivää, lataa sitten pitääksesi akun toimintakuntoisena. Ladattavia leluja ei tule varastoida, jos niitä ei ole ladattu. Akun suojapiiri estää ylikuormituksen tai täydellisen purkautumisen. Vääränlainen käsittely voi johtaa akun hallitsemattomaan eksotermiseen reaktioon. Jos tällainen vaaratilanne tapahtuu, noudata tavanomaisia varotoimenpiteitä ja hävitä lelu asianmukaisesti.
Lataa lelu vain alkuperäisellä USB-magneettilaturilla. Jos magneettisen latauspistokkeen merkkivalo (LED) ei pala, irrota pistoke ja yritä uudelleen. Irrota pistoke virtalähteestä, kun et käytä sitä. Magneettinen pistoke (jos LED-näyttö syttyy) ja lelun moottorin ympärillä oleva alue voi lämmetä. Virtalähde on aina oikosulkusuojattu, mutta se voi silti lämmetä. PC:n/MAC:n tai kannettavan tietokoneen USB-portin oikosulkuvirta riippuu laitteesta, joten tarkista tekniset tiedot ennen käyttöä. Lämpöä voi kehittyä lievästi!

Magneettisuus
Magneettinauhalliset kortit (esim. luottokortit) voivat vahingoittua joutuessaan kosketuksiin lelun tai latauspistokkeen magneettisten osien kanssa.

Kehoturvallisesta silikonista valmistettu lelu aikuisille. Pese aina ennen käyttöä ja käytön jälkeen, myös ensimmäisellä käyttökerralla. Käytä hajustamatonta saippuaa tai erotiikkavälineiden puhdistusainetta. Lelu on 100 % vedenkestävä. Muista käyttää vesipohjaista liukuvoidetta!
Käynnistä lelu painamalla FUN-painiketta puolen sekunnin ajan. Sammuta napsauttamalla FUN-painiketta. Lelulla on 10 sykäysasetusta. Voit korottaa värinän tehoa ja kuvioita painamalla [+]. Vähennä värinää ja kuvioita painamalla [-].
Keskimääräinen käyttöaika 40-120 minuuttia. FUN-vilkkuu hiljalleen akun varaustilan ollessa alhainen. Lataa lelu kytkemällä latausjohto virtalähteeseen. Latauksen aikana lelun pää hehkuu punaisena. Liitä lelun pohjassa oleviin metallisiin liittimiin. [-] vilkkuessa lelun akun varaustila on alle 33 %, [+] vilkkuessa alle 66 %. FUN merkitsee 99 % täyteen ladattua akkua. Kun valot sammuvat, voi hauskanpito alkaa. Latauksessa kestää n. kahdeksan tuntia. Käyttöaika: jopa kaksi tuntia.
Aktivoi matkalukitus painamalla [-] ja FUN -painikkeita yhdessä puolen sekunnin ajan. Lelu surisee lukituksen asettamisen merkiksi. Poista matkalukitus painamalla [-] ja FUN -painikkeita yhdessä puolen sekunnin ajan. Paina tämän jälkeen FUN-painiketta käynnistääksesi lelun!

Yleistietoa
Huomaa, että tavanomaisista tuotantosyistä johtuen tuotteen tai pakkauksen väreissä voi olla pieniä eroja. FUN FACTORY -tuotteita ei ole tarkoitettu lasten käytettäväksi, eivätkä ne ole lääketieteellisiä tarvikkeita. Kierrätä pahvipakkaus. Tuotteelle on myönnetty Euroopassa patentti patenttinumerolla 2320850B1. Vastaavat patentit on myönnetty myös esimerkiksi Kiinassa, Japanissa ja Venäjällä.

Älä toimi näin
Älä avaa lelua voimaa käyttäen. Älä käsittele lelua terävillä esineillä. Älä heitä lelua tai sen latausjohtoa (ei sisälly pakkaukseen) tuleen. Älä jätä suoraan auringonpaisteeseen. Älä käytä, äläkä lataa lelua, jos huomaat epätavallista kuumenemista, mekaanisia virhetoimintoja tai muuta epätavallista (värimuutoksia, epätavallista ulkonäköä, epämuodostumia). Jos lelu syttyy tuleen, älä sammuta vedellä.
Älä laita latauskaapelin magneettisia kosketuspisteitä metallipinnoille tai toisen magneettisen laturin lähelle välttääksesi oikosulun. Älä päästä laturia kosketuksiin veden tai kosteuden kanssa. Älä käytä lelua latauksen aikana tai USB-magneettilaturin ollessa vielä kytkettynä siihen.
Älä käytä silikonipohjaisia liukasteita, öljyjä tai voiteita lelun kanssa (mukaan lukien aurinkovoiteet, huulirasvat, eteeriset öljyt, kookosöljy ja kaikki ruokaöljyt).
Ne voivat vahingoittaa lelua peruuttamattomasti, eikä takuu korvaa tällaisia vahinkoja.

Tekniset tiedot
Säilytys- ja käyttölämpötila 0 °C – 40 °C, korkein sallittu ulkolämpötila käytön aikana 40 °C. Muuttuvat ulkolämpötilat (esimerkiksi matkustamisen aikana) voivat tietyissä tilanteissa aiheuttaa kondensaatiota. Näissä tapauksissa sinun kannattaa odottaa muutama tunti lelun lämmön tasaantumista ennen käyttöä.
Akun kapasiteetti 780 mAh. Akkujen valmiustilakesto on arviolta kuusi kuukautta, jonka jälkeen akku tulee ladata. Ladattavia leluja ei tule varastoida jos niitä ei ole ladattu. Akun suojapiiri estää ylilatauksen tai akun kokonaispurkautumisen. Akkujen vääränlainen käsittely voi johtaa hallitsemattomaan eksotermiseen reaktioon. Jos tällainen vaaratilanne ilmenee, noudata tavanomaisia varotoimia ja hävitä lelu.
Lataa lelua vain alkuperäisellä MAGNEETTISEN LATAUSLIITTIMEN sisältämällä laturilla. Mikäli magneettisen liittimen LED-valoilmaisin ei syty, irrota kaapeli ja kytke se uudelleen. Irrota kaapeli kun se ei ole käytössä. Magneettiliitin (LED-valon ollessa päällä) ja lelun moottoria ympäröivä alue voivat lämmetä. Akustot on aina suojattu oikosululta, mutta ne voivat silti lämmetä! Tietokoneen (PC/MAC) tai kannettavan tietokoneen oikosulkuvirta voi vaihdella laitteittain, joten tarkasta laitteesi tekniset ominaisuudet ennen käyttöä. Pientä lämmönkehitystä voi esiintyä.

Magnetismi
Magneettinauhoja sisältävät kortit (esim. luottokortit) voivat vahingoittua mikäli ne pääsevät kosketuksiin lelun tai latauskaapelin kanssa. Magneettikentät voivat myös vaikuttaa esimerkiksi sydämentahdistinten kaltaisten laitteiden mekaaniseen tai elektroniseen toimintaan. Emme suosittele tätä lelua ihmisille, joilla on sydämentahdistin. Ota yhteyttä lääkäriisi saadaksesi lisätietoja.

Pese minut! Liukasta minut!
Pese ennen jokaista, myös ensimmäistä, käyttöä ja käytön jälkeen. Käytä hajustamatonta saippuaa tai lelujen puhdistusainetta. Tämä lelu on täysin vedenkestävä. Muista vesipohjainen liukaste!

Älä laita pyllyyn!

Leiki kanssani!
Käynnistä painamalla punaista painiketta puolen sekunnin ajan.
Selaa nopeuksia ja kuvioita jatkamalla napsauttelua.
Sammuta pitämällä painettuna.

Kytke minuun virta!
Kytke USB-magneettilaturi USB-pistorasiaan.
Jos yläosa hehkuu punaisena, laitteessa on virta.
Kytke laturin pää lelun pohjassa oleviin magneettipisteisiin. Vibraattori saa:
- Noin 120 minuutin ensimmäisen latauksen
- Jopa 90 minuuttia leikkiaikaa yhdellä latauksella

Ota minut mukaan!
Tämä pieni vibraattori mahtuu helposti taskuun tai laukkuun seuraaville kuumille treffeillesi!

Aikuisten lelu, joka on valmistettu lääketieteellisestä silikonista. Pese ennen ensimmäistä käyttökertaa. Muista pestä lelu myös ennen ja jälkeen jokaisen käyttökerran. Käytä hajustamatonta saippuaa tai lelujen puhdistusainetta. Lelu on 100 % vedenpitävä.
Muista käyttää vesipohjaista liukuvoidetta! Lataa ennen ensimmäistä käyttökertaa.
Käynnistä painamalla painiketta puolen sekunnin ajan. Sammuta painamalla painiketta yhden sekunnin ajan tai käy kaikki 5 asetusta läpi päästäksesi sammuneeseen tilaan. Lelussa on 4 nopeutta ja 1 ohjelma. Paina painiketta käynnistääksesi ohjelman ja säätääksesi nopeutta. Keskimääräinen käyttöaika 60 minuuttia. Lataa laite kytkemällä johto virtalähteeseen. Kiinnitä lelussa oleviin metalliliittimiin. Täyteen lataus kestää maksimissaan 2 tuntia. Latausjännite 5 V DC, kapasitanssi 80 mAh, käyttöjännite 3,7 V DC. Laitteen ollessa päällä, moottori sammuu automaattisesti, jos liität sen virtalähteeseen.
Aktivoidaksesi matkalukon, paina painiketta 4 sekunnin ajan. Valo vilkkuu kaksi kertaa ja lelu värähtelee kahdesti.

YLEISTÄ TIETOA
Ei sovi anaalikäyttöön. Huomaa, että tuotteen tai pakkauksen lievät värivaihtelut ovat normaali osa valmistusprosessia. Tämä tuote ei ole tarkoitettu lasten käytettäviksi, eikä ole lääkinnällinen laite. Hävitä pahvipakkaus ympäristöystävällisellä tavalla.

ÄLÄ TOIMI NÄIN
Älä avaa lelua. Älä käsittele lelua terävillä esineillä. Älä heitä lelua tai sen latausjohtoa tuleen. Älä jätä suoraan auringonpaisteeseen. Älä käytä, äläkä lataa lelua, jos huomaat epätavallista kuumenemista, mekaanisia virhetoimintoja tai muuta epätavallista (värimuutoksia, epätavallista ulkonäköä, epämuodostumia).
Jos lelu syttyy tuleen, älä sammuta vedellä.
Älä laita latauskaapelin magneettisia kosketuspisteitä metallipinnoille tai toisen magneettisen laturin lähelle välttääksesi oikosulun. Älä päästä laturia kosketuksiin veden tai kosteuden kanssa. Älä käytä lelua latauksen aikana tai laturin ollessa vielä kytkettynä siihen.
Älä käytä silikonipohjaisia liukasteita, öljyjä tai voiteita lelun kanssa (mukaan lukien aurinkovoiteet, huulirasvat, eteeriset öljyt, kookosöljy ja kaikki ruokaöljyt). Ne voivat vahingoittaa lelua peruuttamattomasti, eikä takuu korvaa tällaisia vahinkoja.

TEKNISET TIEDOT
Säilytys- ja käyttölämpötila 0 °C – 40 °C. Ympäristön enimmäislämpötila käytön aikana 40 °C. Lämpötilan vaihtelut (esimerkiksi matkustettaessa) voivat saada aikaan lievää kondensoitumista tietyissä oloissa. Jos näin tapahtuu, odota muutama tunti ennen käyttöä, kunnes laite on sopeutunut ympäristön lämpötilaan.
Akun kapasiteetti 80 mAh. Lataa 6 kuukauden välein pitääksesi akun toimintakuntoisena. Akun säännöllinen käyttö lisää käyttöikää. Leluja ei tule varastoida akun ollessa tyhjä, joten lataa akku ennen varastontia. Akun suojapiiri estää ylikuormituksen tai täydellisen purkautumisen. Vääränlainen käsittely voi johtaa akun hallitsemattomaan eksotermiseen reaktioon. Jos tällainen vaaratilanne tapahtuu, noudata tavanomaisia varotoimenpiteitä ja hävitä lelu asianmukaisesti. Liitä kaapeli USB-porttiin ladataksesi lelun. Jos valo ei syty valo, irrota pistoke ja yritä uudelleen.
Irrota pistoke virtalähteestä, kun et käytä sitä. Magneettinen pistoke ja lelun moottorin ympärillä oleva alue voi lämmetä. Virtalähde on aina oikosulkusuojattu, mutta se voi silti lämmetä!

MAGNEETTISUUS
Magneettinauhalliset kortit (esim. luottokortit) voivat vahingoittua joutuessaan kosketuksiin lelun tai latauspistokkeen magneettisten osien kanssa.

Kehoturvallisesta silikonista valmistettu lelu aikuisille. Pese aina ennen käyttöä ja käytön jälkeen, myös ensimmäisellä käyttökerralla. Käytä hajustamatonta saippuaa tai erotiikkavälineiden puhdistusainetta. Lelu on 100 % vedenkestävä. Muista käyttää vesipohjaista liukuvoidetta!

Lelu käyttää 2xAAA-paristoja. Aseta paristot alla olevan kuvan mukaisesti.

Käynnistä painamalla pluspainiketta. Pidä painettuna kunnes tunnet värähtelyä.
Suuremman nopeuden tai kuviot saat napsauttamalla pluspainiketta.
Matalamman nopeuden tai edellisen kuvion saat napsauttamalla miinuspainiketta. Sammuta lelu pitämällä miinuspainike painettuna.
Lelussa on kuusi nopeutta ja kuusi eri rytmiä.

Matkusta huolettomasti ottamalla paristot pois lelusta ja kuljettamalla ne erikseen! Muista pakata mukaasi varaparistoja pidemmille matkoille.

YLEISTIETOA
Kehoturvallisesta silikonista valmistettu lelu aikuisille. Tuotetta ei ole tarkoitettu lasten käyttöön, eikä se ole lääkinnällinen tuote. Pakkaus on kierrätettävä. Hävitä asianmukaisella tavalla. Huomaa, että tavanomaisista tuotantosyistä johtuen tuotteen tai pakkauksen väreissä voi olla pieniä eroja. Turvallinen anaalikäyttöön.

ÄLÄ
Älä avaa lelua liiallista voimaa käyttäen. Älä käytä lelua terävillä esineillä. Älä heitä lelua tai paristoja tuleen. Älä jätä suoraan auringonvaloon. Älä käytä lelua mikäli havaitset epätavallista lämpenemistä, mekaanisia toimintahäiriöitä tai poikkeavuuksia (värimuutoksia, epätavallisia muutoksia ulkonäössä, muodonmuutoksia). Mikäli lelu syttyy tuleen, älä sammuta sitä vedellä.  
Älä käytä silikonipohjaisia liukuvoidetta, öljyjä tai voiteita lelun kanssa (mukaan lukien aurinkovoiteita, huultenhoitotuotteita, eteerisiä öljyjä, kookosöljyä tai mitään syötäviä öljyjä). Näiden käyttäminen voi aiheuttaa tuotteelle peruuttamatonta vahinkoa, eikä takuu kata tällaisia tapauksia.

TEKNISET TIEDOT
Säilytys- ja käyttölämpötila 0° C – 40° C, korkein sallittu ulkolämpötila käytön aikana 40° C. Muuttuvat ulkolämpötilat (esimerkiksi kuljetuksen aikana) voivat tietyissä tilanteissa aiheuttaa kondensaatiota. Näissä tapauksissa sinun kannattaa odottaa muutama tunti lelun lämmön tasaantumista ennen käyttöä.
Paristojen poistaminen ennen säilytystä voi parantaa sekä paristojen että lelun käyttöikää.

Kehoturvallisesta silikonista valmistettu lelu aikuisille. Pese aina ennen käyttöä ja käytön jälkeen, myös ensimmäisellä käyttökerralla. Käytä hajustamatonta saippuaa tai erotiikkavälineiden puhdistusainetta. Lelu on 100 % vedenkestävä. Muista käyttää vesipohjaista liukuvoidetta!
Käynnistä lelu painamalla FUN-painiketta puolen sekunnin ajan. Sammuta napsauttamalla FUN-painiketta. Lelulla on 10 sykäysasetusta. Voit korottaa värinän tehoa ja kuvioita painamalla [+]. Vähennä värinää ja kuvioita painamalla [-].
Keskimääräinen käyttöaika 40-120 minuuttia. FUN-vilkkuu hiljalleen akun varaustilan ollessa alhainen. Lataa lelu kytkemällä latausjohto virtalähteeseen. Latauksen aikana lelun pää hehkuu punaisena. Liitä lelun pohjassa oleviin metallisiin liittimiin. [-]  vilkkuessa lelun akun varaustila on alle 33 %, [+] vilkkuessa alle 66 %. FUN  merkitsee 99 % täyteen ladattua akkua. Kun valot sammuvat, voi hauskanpito alkaa. Latauksessa kestää n. kahdeksan tuntia. Käyttöaika: jopa kaksi tuntia.
Aktivoi matkalukitus painamalla [-] ja FUN -painikkeita yhdessä puolen sekunnin ajan. Lelu surisee lukituksen asettamisen merkiksi. Poista matkalukitus painamalla [-] ja FUN -painikkeita yhdessä puolen sekunnin ajan. Paina tämän jälkeen FUN-painiketta käynnistääksesi lelun!

Yleistietoa
Huomaa, että tavanomaisista tuotantosyistä johtuen tuotteen tai pakkauksen väreissä voi olla pieniä eroja. FUN FACTORY -tuotteita ei ole tarkoitettu lasten käytettäväksi, eivätkä ne ole lääketieteellisiä tarvikkeita. Kierrätä pahvipakkaus. Tuotteelle on myönnetty Euroopassa patentti patenttinumerolla 2320850B1. Vastaavat patentit on myönnetty myös esimerkiksi Kiinassa, Japanissa ja Venäjällä.

Älä toimi näin
Älä avaa lelua voimaa käyttäen. Älä käsittele lelua terävillä esineillä. Älä heitä lelua tai sen latausjohtoa (ei sisälly pakkaukseen) tuleen. Älä jätä suoraan auringonpaisteeseen. Älä käytä, äläkä lataa lelua, jos huomaat epätavallista kuumenemista, mekaanisia virhetoimintoja tai muuta epätavallista (värimuutoksia, epätavallista ulkonäköä, epämuodostumia). Jos lelu syttyy tuleen, älä sammuta vedellä. 
Älä laita latauskaapelin magneettisia kosketuspisteitä metallipinnoille tai toisen magneettisen laturin lähelle välttääksesi oikosulun. Älä päästä laturia kosketuksiin veden tai kosteuden kanssa. Älä käytä lelua latauksen aikana tai USB-magneettilaturin ollessa vielä kytkettynä siihen.
Älä käytä silikonipohjaisia liukasteita, öljyjä tai voiteita lelun kanssa (mukaan lukien aurinkovoiteet, huulirasvat, eteeriset öljyt, kookosöljy ja kaikki ruokaöljyt).
Ne voivat vahingoittaa lelua peruuttamattomasti, eikä takuu korvaa tällaisia vahinkoja.

Tekniset tiedot
Säilytys- ja käyttölämpötila 0 °C – 40 °C, korkein sallittu ulkolämpötila käytön aikana 40 °C. Muuttuvat ulkolämpötilat (esimerkiksi matkustamisen aikana) voivat tietyissä tilanteissa aiheuttaa kondensaatiota. Näissä tapauksissa sinun kannattaa odottaa muutama tunti lelun lämmön tasaantumista ennen käyttöä.
Akun kapasiteetti 780 mAh. Akkujen valmiustilakesto on arviolta kuusi kuukautta, jonka jälkeen akku tulee ladata. Ladattavia leluja ei tule varastoida jos niitä ei ole ladattu. Akun suojapiiri estää ylilatauksen tai akun kokonaispurkautumisen. Akkujen vääränlainen käsittely voi johtaa hallitsemattomaan eksotermiseen reaktioon. Jos tällainen vaaratilanne ilmenee, noudata tavanomaisia varotoimia ja hävitä lelu.
Lataa lelua vain alkuperäisellä MAGNEETTISEN LATAUSLIITTIMEN sisältämällä laturilla. Mikäli magneettisen liittimen LED-valoilmaisin ei syty, irrota kaapeli ja kytke se uudelleen. Irrota kaapeli kun se ei ole käytössä. Magneettiliitin (LED-valon ollessa päällä) ja lelun moottoria ympäröivä alue voivat lämmetä. Akustot on aina suojattu oikosululta, mutta ne voivat silti lämmetä! Tietokoneen (PC/MAC) tai kannettavan tietokoneen oikosulkuvirta voi vaihdella laitteittain, joten tarkasta laitteesi tekniset ominaisuudet ennen käyttöä. Pientä lämmönkehitystä voi esiintyä.

Magnetismi
Magneettinauhoja sisältävät kortit (esim. luottokortit) voivat vahingoittua mikäli ne pääsevät kosketuksiin lelun tai latauskaapelin kanssa. Magneettikentät voivat myös vaikuttaa esimerkiksi sydämentahdistinten kaltaisten laitteiden mekaaniseen tai elektroniseen toimintaan. Emme suosittele tätä lelua ihmisille, joilla on sydämentahdistin. Ota yhteyttä lääkäriisi saadaksesi lisätietoja.

Pese minut! Liukasta minut!
Pese ennen jokaista, myös ensimmäistä, käyttöä ja käytön jälkeen. Käytä hajustamatonta saippuaa tai lelujen puhdistusainetta. Tämä lelu on täysin vedenkestävä. Muista vesipohjainen liukaste!

Ei pyllyturvallinen — älä edes harkitse asiaa!

Leiki kanssani!
Käynnistä painamalla [FUN]-painiketta puolen sekunnin ajan.
Napsauta [+] -painiketta, jos haluat käyttää suurempia nopeuksia.
Napsauta [-] -painiketta, jos haluat käyttää pienempiä nopeuksia tai palata tasaiseen värinään.
Sammuta pitämällä [FUN] -painiketta painettuna.

Kytke minuun virta!
Kytke johto USB-pistorasiaan. Jos yläosa hehkuu punaisena, laitteessa on virta.
Kytke laturin pää lelun pohjassa oleviin magneettipisteisiin.
Latauksen aikana [FUN]-painike vilkkuu kuin sydämen syke. Valot sammuvat, kun lelu on ladattu. Vibraattori saa 2 tunnin maksimilatausajan ja keskimäärin yhden tunnin leikkiajan yhdellä latauksella.

Ota minut mukaan!
Matkusta huolettomasti, muista aktivoida matkalukko!
- Lukitseminen: Paina [FUN]- ja [-] -painikkeita samanaikaisesti.
- Lukituksen poisto: Paina [FUN]- ja [+] -painikkeita samanaikaisesti.
Molemmissa tapauksissa painikkeet vilkkuvat ja laite värisee lyhyesti.

Pese minut! Liukasta minut!
Pese ennen jokaista, myös ensimmäistä, käyttöä ja käytön jälkeen. Käytä hajustamatonta saippuaa tai lelujen puhdistusainetta. Tämä lelu on täysin vedenkestävä. Muista vesipohjainen liukaste!

Pyllyturvallinen! Nauti!

Leiki kanssani!
Tässä on muutamia suosikkileikeistämme:
Kiinnitä paikalleen hihnalla. SHARE on hauska myös ilman valjaita, mutta niiden kanssa se näyttä huippukuumalta ja voit suorittaa sen kanssa atleettisia temppuja.
Käytä sitä käsin, niin hallitset jokaista työntöä täydellisesti.
Pue se yllesi. Pyydä kumppaniasi ottamaan suihin. Luota meihin.

Ammattilaisten vinkkejä
Kokeile vibraattoria kumppanisi klitorikseen ja anna hänelle nautintoa uudella tasolla.
Jätä SHARE sängylle seksikkääksi viestiksi kumppanillesi siitä, mitä on luvassa.

Ota minut mukaan!
SHARE on erinomainen lisä kuumalle lomamatkalle.

Pese minut! Liukasta minut!
Pese ennen jokaista, myös ensimmäistä, käyttöä ja käytön jälkeen. Käytä hajustamatonta saippuaa tai lelujen puhdistusainetta. Tämä lelu on täysin vedenkestävä. Muista vesipohjainen liukaste!

Pyllyturvallinen! Pidä hauskaa!

Leiki kanssani!
Käynnistä painamalla punaista painiketta puolen sekunnin ajan.
Selaa nopeuksia ja kuvioita jatkamalla napsauttelua.
Sammuta pitämällä painettuna.
Se, jonka yllä dildo on, laitta pienemmän nupin sisäänsä.

Kytke minuun virta!
Kytke USB-magneettilaturi USB-pistorasiaan. Jos yläosa hehkuu punaisena, laitteessa on virta.
Kytke laturin pää lelun pohjassa oleviin magneettipisteisiin. Vibraattori saa:
- Noin 90 minuutin ensimmäisen latauksen
- Jopa 90 minuuttia leikkiaikaa yhdellä latauksella

Ota minut mukaan!
Pakkaa SHAREVIBE laukkuusi tai pistä se taskuun seuraaville kuumille treffeillesi!

Pese minut! Liukasta minut!
Pese ennen jokaista, myös ensimmäistä, käyttöä ja käytön jälkeen. Käytä hajustamatonta saippuaa tai lelujen puhdistusainetta. Tämä lelu on täysin vedenkestävä. Muista vesipohjainen liukaste!

Ei pyllyturvallinen!

Leiki kanssani!
Käynnistä kääntämällä alaosassa oleva nuppi on-asentoon.
Sammuta kääntämällä alaosassa oleva nuppi off-asentoon.

Kytke minuun virta!
Laita paristo tai paristot sisään kuvan osoittamalla tavalla.
JAM tai VOLITA – 1 AA
JAZZIE – 2 AA

Ota minut mukaan!
matkusta huoletta. Ota paristot pois laitteesta ja säilytä ne erikseen!
Muista ottaa mukaan ylimääräiset paristot, jos lähdet syrjäisille seuduille.

Pese minut! Liukasta minut!
Pese ennen jokaista, myös ensimmäistä, käyttöä ja käytön jälkeen. Käytä hajustamatonta saippuaa tai lelujen puhdistusainetta. Tämä lelu on täysin vedenkestävä. Muista vesipohjainen liukaste!

Ei pyllyyn! Vain vaginassa käytettäväksi.

Treenaa kanssani!
Käytä SMARTBALLS-palloja tehdessäsi päivän askareita ja jopa kodin ulkopuolella! Painavien sisäpallojen liike treenaa lantionpohjan lihaksia, vaikka et käyttäisi niitä tietoisesti. Säännöllinen käyttö tuottaa tuloksia jo muutamassa viikossa.

Haluatko nopeuttaa tahtia? Tee Kegel-harjoituksia (jännitä ja rentouta lantionpohjan lihaksia hitaasti) käyttäessäsi SMARTBALLS-palloja!

Ammattilaisten vinkkejä
Pidä vibraattoria tyveä vasten saadaksesi asioihin vauhtia.
Käyt niitä sylitanssin aikana tai muuten vain kotona tanssiessasi!

Ota minut mukaan!
Haluatko tehostaa tuhmaa lomaasi? SMARTBALLS-pallot on helppo ottaa mukaan matkalle, ja niiden sisäpallot vievät piiskauksen uudelle tasolle.

Aikuisten lelu, joka on valmistettu lääketieteellisestä silikonista. Pese ennen ensimmäistä käyttökertaa. Muista pestä lelu myös ennen ja jälkeen jokaisen käyttökerran. Käytä hajustamatonta saippuaa tai lelujen puhdistusainetta. Lelu on 100 % vedenpitävä. Muista käyttää vesipohjaista liukuvoidetta!
Käynnistä painamalla FUN-painiketta puolen sekunnin ajan. Sammuta painamalla FUN-painiketta. Lelulla on 5 nopeutta ja 3 rytmiohjelmaa. Paina ”+” saadaksesi suuremman nopeuden tai vaihtaaksesi ohjelmaa. Paina ”-” saadaksesi pienemmän nopeuden tai palataksesi takaisin ohjelmaan. Tila/ohjelmat: 1-5 nopeutta, 6-8 dynaamista asetukset.

Muistitoiminto: Tallentaaksesi mieluisan asetuksen seuraavaa kertaa varten, paina FUN-painiketta pohjassa, kunnes lelu värisee kaksi kertaa. Nollataksesi asetuksen, pidä FUN-painiketta pohjassa, kunnes lelu värisee viisi kertaa. Keskimääräinen käyttöaika 40 - 180 minuuttia. FUN-painike vilkkuu, kun akku on vähissä. Lataa laite kytkemällä johto virtalähteeseen. Kiinnitä lelun alhaalla oleviin metalliliittimiin. Jos ”– ” vilkkuu, lelussa on virtaa jäljellä korkeintaan 33 %. Jos ”+” vilkkuu, virtaa korkeintaan 66 %. Jos FUN-painike vilkkuu, lelussa on virtaa jopa 99 %. Valojen sammuessa lelu on käyttövalmis. Latausaika noin 6 tuntia.
Käyttöaika: jopa 3 tuntia. Aktivoidaksesi matkalukon, paina ”-” sekä FUN-painiketta puolen sekunnin ajan. Lelu värisee hetken aikaa. Avataksesi matkalukon, paina ”+” sekä FUN-painiketta puolen sekunnin ajan. Tämän jälkeen paina FUN-painiketta käynnistääksesi lelun!

YLEISTÄ TIETOA
Huomaa, että tuotteen tai pakkauksen lievät värivaihtelut ovat normaali osa valmistusprosessia. FUN FACTORY -tuotteet eivät ole tarkoitettu lasten käytettäviksi, eivätkä ne ole lääkinnällisiä laitteita. Hävitä pahvipakkaus ympäristöystävällisellä tavalla. Eurooppapatentti 2320850B1 myönnetty. Vastaavat patentit on myönnetty mm. Kiinassa, Japanissa ja Venäjällä.

ÄLÄ TOIMI NÄIN
Älä avaa lelua. Älä käsittele lelua terävillä esineillä. Älä heitä lelua tai sen latausjohtoa tuleen. Älä jätä suoraan auringonpaisteeseen. Älä käytä, äläkä lataa lelua, jos huomaat epätavallista kuumenemista, mekaanisia virhetoimintoja tai muuta epätavallista (värimuutoksia, epätavallista ulkonäköä, epämuodostumia). Jos lelu syttyy tuleen, älä sammuta vedellä. Älä laita latauskaapelin magneettisia kosketuspisteitä metallipinnoille tai toisen magneettisen laturin lähelle välttääksesi oikosulun. Älä päästä laturia kosketuksiin veden tai kosteuden kanssa. Älä käytä lelua latauksen aikana tai laturin (magneettinen laturi)ollessa vielä kytkettynä siihen. Älä käytä silikonipohjaisia liukasteita, öljyjä tai voiteita lelun kanssa (mukaan lukien aurinkovoiteet, huulirasvat, eteeriset öljyt, kookosöljy ja kaikki ruokaöljyt). Ne voivat vahingoittaa lelua peruuttamattomasti, eikä takuu korvaa tällaisia vahinkoja.

TEKNISET TIEDOT
Säilytys- ja käyttölämpötila 0 °C – 40 °C. Ympäristön enimmäislämpötila käytön aikana 40 °C. Lämpötilan vaihtelut (esimerkiksi matkustettaessa) voivat saada aikaan lievää kondensoitumista tietyissä oloissa. Jos näin tapahtuu, odota muutama tunti ennen käyttöä, kunnes laite on sopeutunut ympäristön lämpötilaan. Akun kapasiteetti 780 mAh. Akun valmiustilan kesto on noin 6 kuukautta, lataa sitten pitääksesi akun toimintakuntoisena. Ladattavia leluja ei tule varastoida, jos niitä ei ole ladattu. Akun suojapiiri estää ylikuormituksen tai täydellisen purkautumisen. Vääränlainen käsittely voi johtaa akun hallitsemattomaan eksotermiseen reaktioon. Jos tällainen vaaratilanne tapahtuu, noudata tavanomaisia varotoimenpiteitä ja hävitä lelu asianmukaisesti. Lataa lelu vain alkuperäisellä MAGNEETTISELLA LATURILLA. Jos magneettisen latauspistokkeen merkkivalo (LED) ei pala, irrota pistoke ja yritä uudelleen. Irrota pistoke virtalähteestä, kun et käytä sitä. Magneettinen pistoke (jos LED-näyttö syttyy) ja lelun moottorin ympärillä oleva alue voi lämmetä. Virtalähde on aina oikosulkusuojattu, mutta se voi silti lämmetä! PC:n/MAC:n tai kannettavan tietokoneen USB-portin oikosulkuvirta riippuu laitteesta, joten tarkista tekniset tiedot ennen käyttöä. Lämpöä voi kehittyä lievästi.

MAGNEETTISUUS
Magneettinauhalliset kortit (esim. luottokortit) voivat vahingoittua joutuessaan kosketuksiin lelun tai latauspistokkeen magneettisten osien kanssa. Magneettikentät voivat vaikuttaa myös laitteiden, kuten sydämentahdistimen mekaanisiin ja elektronisiin komponentteihin. Emme suosittele tätä lelua ihmisille, joilla on sydämentahdistin. Ota yhteyttä lääkäriisi saadaksesi lisätietoja.

Aikuisten lelu, joka on valmistettu lääketieteellisestä silikonista. Pese ennen ensimmäistä käyttökertaa. Muista pestä lelu myös ennen ja jälkeen jokaisen käyttökerran. Käytä hajustamatonta saippuaa tai lelujen puhdistusainetta. Lelu on 100 % vedenpitävä. Muista käyttää vesipohjaista liukuvoidetta!Käynnistä painamalla FUN-painiketta puolen sekunnin ajan. Sammuta painamalla FUN-painiketta. Lelussa on 11 asetusta ja 4 rytmiohjelmaa. Paina ”+” saadaksesi suuremman nopeuden tai vaihtaaksesi ohjelmaa. Paina ”-” saadaksesi pienemmän nopeuden tai palataksesi takaisin ohjelmaan.

Tila/ohjelmat:  asetukset 1 - 3 värinä, asetukset 4 - 6 naputtava, asetukset 7 - 11 sykkivä, asetukset 12 - 15 dynaaminen.Muistitoiminto: Tallentaaksesi mieluisan asetuksen seuraavaa kertaa varten, paina FUN-painiketta pohjassa, kunnes lelu värisee kaksi kertaa. Nollataksesi asetuksen, pidä FUN-painiketta pohjassa, kunnes lelu värisee viisi kertaa. Keskimääräinen käyttöaika 40 - 180 minuuttia. FUN-painike vilkkuu, kun akku on vähissä. Lataa laite kytkemällä johto virtalähteeseen. Kiinnitä lelun alhaalla oleviin metalliliittimiin. Jos ”– ” vilkkuu, lelussa on virtaa jäljellä korkeintaan 33 %. Jos ”+” vilkkuu, virtaa korkeintaan 66 %. Jos FUN-painike vilkkuu, lelussa on virtaa jopa 99 %. Valojen sammuessa lelu on käyttövalmis. Latausaika noin 6 tuntia. Käyttöaika: jopa 3 tuntia. Aktivoidaksesi matkalukon, paina ”-” sekä FUN-painiketta puolen sekunnin ajan. Lelu värisee hetken aikaa. Avataksesi matkalukon, paina ”+” sekä FUN-painiketta puolen sekunnin ajan. Tämän jälkeen paina FUN-painiketta käynnistääksesi lelun!

YLEISTÄ TIETOA
Huomaa, että tuotteen tai pakkauksen lievät värivaihtelut ovat normaali osa valmistusprosessia. FUN FACTORY -tuotteet eivät ole tarkoitettu lasten käytettäviksi, eivätkä ne ole lääkinnällisiä laitteita. Hävitä pahvipakkaus ympäristöystävällisellä tavalla. Eurooppapatentti 2320850B1 myönnetty. Vastaavat patentit on myönnetty mm. Kiinassa, Japanissa ja Venäjällä.

ÄLÄ TOIMI NÄIN
Älä avaa lelua. Älä käsittele lelua terävillä esineillä. Älä heitä lelua tai sen latausjohtoa tuleen. Älä jätä suoraan auringonpaisteeseen. Älä käytä, äläkä lataa lelua, jos huomaat epätavallista kuumenemista, mekaanisia virhetoimintoja tai muuta epätavallista (värimuutoksia, epätavallista ulkonäköä, epämuodostumia). Jos lelu syttyy tuleen, älä sammuta vedellä. Älä laita latauskaapelin magneettisia kosketuspisteitä metallipinnoille tai toisen magneettisen laturin lähelle välttääksesi oikosulun. Älä päästä laturia kosketuksiin veden tai kosteuden kanssa. Älä käytä lelua latauksen aikana tai laturin (magneettinen laturi)ollessa vielä kytkettynä siihen. Älä käytä silikonipohjaisia liukasteita, öljyjä tai voiteita lelun kanssa (mukaan lukien aurinkovoiteet, huulirasvat, eteeriset öljyt, kookosöljy ja kaikki ruokaöljyt). Ne voivat vahingoittaa lelua peruuttamattomasti, eikä takuu korvaa tällaisia vahinkoja.

TEKNISET TIEDOT

Säilytys- ja käyttölämpötila 0 °C – 40 °C. Ympäristön enimmäislämpötila käytön aikana 40 °C. Lämpötilan vaihtelut (esimerkiksi matkustettaessa) voivat saada aikaan lievää kondensoitumista tietyissä oloissa. Jos näin tapahtuu, odota muutama tunti ennen käyttöä, kunnes laite on sopeutunut ympäristön lämpötilaan. Akun kapasiteetti 780 mAh. Akun valmiustilan kesto on noin 6 kuukautta, lataa sitten pitääksesi akun toimintakuntoisena. Ladattavia leluja ei tule varastoida, jos niitä ei ole ladattu. Akun suojapiiri estää ylikuormituksen tai täydellisen purkautumisen. Vääränlainen käsittely voi johtaa akun hallitsemattomaan eksotermiseen reaktioon. Jos tällainen vaaratilanne tapahtuu, noudata tavanomaisia varotoimenpiteitä ja hävitä lelu asianmukaisesti. Lataa lelu vain alkuperäisellä

MAGNETISMI
LATURILLA. Jos magneettisen latauspistokkeen merkkivalo (LED) ei pala, irrota pistoke ja yritä uudelleen. Irrota pistoke virtalähteestä, kun et käytä sitä. Magneettinen pistoke (jos LED-näyttö syttyy) ja lelun moottorin ympärillä oleva alue voi lämmetä. Virtalähde on aina oikosulkusuojattu, mutta se voi silti lämmetä! PC:n/MAC:n tai kannettavan tietokoneen USB-portin oikosulkuvirta riippuu laitteesta, joten tarkista tekniset tiedot ennen käyttöä. Lämpöä voi kehittyä lievästi.
MAGNEETTISUUSMagneettinauhalliset kortit (esim. luottokortit) voivat vahingoittua joutuessaan kosketuksiin lelun tai latauspistokkeen magneettisten osien kanssa. Magneettikentät voivat vaikuttaa myös laitteiden, kuten sydämentahdistimen mekaanisiin ja elektronisiin komponentteihin. Emme suosittele tätä lelua ihmisille, joilla on sydämentahdistin. Ota yhteyttä lääkäriisi saadaksesi lisätietoja.