FINNISH USER MANUALS

Keholle turvallisista materiaaleista valmistettu aikuisille tarkoitettu lelu. Pese ennen ja jälkeen jokaista käyttökertaa, ensimmäinen käyttökerta mukaan lukien. Käytä hajustamatonta saippuaa tai lelujen puhdistusainetta. Lelu on 100 % vedenkestävä. Muista käyttää vesipohjaista liukastetta! Lataa ennen ensimmäistä käyttöä.
Käynnistä painamalla FUN-painiketta puolen sekunnin ajan ja vapauta sitten FUN-painike. Sammuta pitämällä painettuna sekunnin ajan tai selaa kaikkien viiden käyttötilan halki takaisin off-tilaan. Lelussa on 4 nopeutta ja 1 kuvio. Paina FUN-painiketta siirtyäksesi eri nopeuksiin ja kuvioon. Keskimääräinen käyttöaika 60 minuuttia. Lataa kytkemällä johto virtalähteeseen. Kiinnitä lelussa oleviin metalliliittimiin. Merkkivalo vilkkuu hitaasti latauksen aikana. Lelu latautuu täysin kahden tunnin latauksella. Latausjännite 5 V DC, kapasitanssi 80 mAh, käyttöjännite 3,7 V DC. Moottori sammuu automaattisesti, jos kytket sen virtalähteeseen laitteen ollessa käynnissä.

Aktivoi matkalukko pitämällä FUN-painiketta painettuna noin 4 sekuntia. Painike vilkkuu kahdesti, ja lelu antaa kaksi lyhyttä äänimerkkiä. Poista aktivointi pitämällä FUN-painiketta painettuna. Sama äänimerkki ja merkkivalon vilkunta.

Yleistä tietoa
Ei sovi anaalikäyttöön. Huomaa, että tuotteen tai pakkauksen lievät värivaihtelut ovat normaali osa valmistusprosessia. Laitetta ei ole tarkoitettu lasten käytettäväksi eikä se ole lääkinnällinen laite. Hävitä pakkaus ympäristöystävällisellä tavalla ja kierrätä kaikki materiaalit mahdollisuuksien mukaan.

ÄLÄ TOIMI NÄIN  
Älä avaa lelua. Älä käsittele lelua terävillä esineillä. Älä heitä lelua tai sen latausjohtoa tuleen. Älä jätä suoraan auringonpaisteeseen. Älä käytä äläkä lataa lelua, jos huomaat epätavallista kuumenemista, mekaanisia virhetoimintoja tai muuta epätavallista (värimuutoksia, epätavallista ulkonäköä, epämuodostumia). Jos lelu syttyy tuleen, älä sammuta vedellä.  

Älä laita latauskaapelin magneettisia kosketuspisteitä metallipinnoille tai toisen magneettisen laturin lähelle välttääksesi oikosulun. Älä päästä laturia kosketuksiin veden tai kosteuden kanssa. Älä käytä lelua latauksen aikana tai latauskaapelin ollessa vielä kytkettynä siihen.

Älä käytä silikonipohjaisia liukasteita, öljyjä tai voiteita lelun kanssa (mukaan lukien aurinkovoiteet, huulirasvat, eteeriset öljyt, kookosöljy ja kaikki ruokaöljyt). Ne voivat vahingoittaa lelua peruuttamattomasti, eikä takuu korvaa tällaisia vahinkoja.

Tekniset tiedot
Säilytys- ja käyttölämpötila 0 °C – 40 °C. Ympäristön enimmäislämpötila käytön aikana on 40 °C. Lämpötilan vaihtelut (esimerkiksi matkustettaessa) voivat saada aikaan lievää kondensoitumista tietyissä oloissa. Jos näin käy, odota muutama tunti ennen käyttöä, kunnes laite on sopeutunut ympäristön lämpötilaan.

Vähintään 250 lataussykliä. Akun valmiustila-aika on noin kuusi kuukautta, jonka jälkeen se on ladattava akun toiminnan takaamiseksi. Akun säännöllinen käyttö takaa sille pitkän käyttöiän. Ladattavia leluja ei tule varastoida niiden akun ollessa tyhjänä. Akun suojaava piiri estää ylilatautumisen ja täydellisen tyhjenemisen. Asiattomasti käytettynä akulle voi sattua hallitsematon eksoterminen reaktio. Jos näin käy, ryhdy tavallisiin varotoimiin ja hävitä koko lelu.

Käytä lelun lataamiseen vain alkuperäistä latausjohtoa. Jos merkkivalo ei syty, kytke laite irti ja yritä uudelleen. Kytke laite irti virtalähteestä, kun se ei ole käytössä. Magneettinen pistoke ja lelun moottoria ympäröivä alue voivat kuumeta. Aggregaatti on aina oikosululta suojattu, mutta se voi kuumeta siitä huolimatta!

Magneettisuus  
Kortit (esim. luottokortit), joissa on magneettinauha, voivat vahingoittua joutuessaan kosketuksiin lelun tai latauspistokkeen magneettisten osien kanssa.

Kehoturvallisesta silikonista valmistettu lelu aikuisille. Pese aina ennen käyttöä ja käytön jälkeen, myös ensimmäisellä käyttökerralla. Käytä hajustamatonta saippuaa tai erotiikkavälineiden puhdistusainetta. Lelu on 100 % vedenkestävä. Muista käyttää vesipohjaista liukuvoidetta!

Lelu käyttää 2xAAA-paristoja. Aseta paristot alla olevan kuvan mukaisesti.

Käynnistä painamalla pluspainiketta. Pidä painettuna kunnes tunnet värähtelyä.
Suuremman nopeuden tai kuviot saat napsauttamalla pluspainiketta.
Matalamman nopeuden tai edellisen kuvion saat napsauttamalla miinuspainiketta. Sammuta lelu pitämällä miinuspainike painettuna.
Lelussa on kuusi nopeutta ja kuusi eri rytmiä.

Matkusta huolettomasti ottamalla paristot pois lelusta ja kuljettamalla ne erikseen! Muista pakata mukaasi varaparistoja pidemmille matkoille.

YLEISTIETOA
Kehoturvallisesta silikonista valmistettu lelu aikuisille. Tuotetta ei ole tarkoitettu lasten käyttöön, eikä se ole lääkinnällinen tuote. Pakkaus on kierrätettävä. Hävitä asianmukaisella tavalla. Huomaa, että tavanomaisista tuotantosyistä johtuen tuotteen tai pakkauksen väreissä voi olla pieniä eroja. Turvallinen anaalikäyttöön.

ÄLÄ
Älä avaa lelua liiallista voimaa käyttäen. Älä käytä lelua terävillä esineillä. Älä heitä lelua tai paristoja tuleen. Älä jätä suoraan auringonvaloon. Älä käytä lelua mikäli havaitset epätavallista lämpenemistä, mekaanisia toimintahäiriöitä tai poikkeavuuksia (värimuutoksia, epätavallisia muutoksia ulkonäössä, muodonmuutoksia). Mikäli lelu syttyy tuleen, älä sammuta sitä vedellä.  
Älä käytä silikonipohjaisia liukuvoidetta, öljyjä tai voiteita lelun kanssa (mukaan lukien aurinkovoiteita, huultenhoitotuotteita, eteerisiä öljyjä, kookosöljyä tai mitään syötäviä öljyjä). Näiden käyttäminen voi aiheuttaa tuotteelle peruuttamatonta vahinkoa, eikä takuu kata tällaisia tapauksia.

TEKNISET TIEDOT
Säilytys- ja käyttölämpötila 0° C – 40° C, korkein sallittu ulkolämpötila käytön aikana 40° C. Muuttuvat ulkolämpötilat (esimerkiksi kuljetuksen aikana) voivat tietyissä tilanteissa aiheuttaa kondensaatiota. Näissä tapauksissa sinun kannattaa odottaa muutama tunti lelun lämmön tasaantumista ennen käyttöä.
Paristojen poistaminen ennen säilytystä voi parantaa sekä paristojen että lelun käyttöikää.

Aikuisten lelu, joka on valmistettu lääketieteellisestä silikonista. Pese ennen ensimmäistä käyttökertaa. Muista pestä lelu myös ennen ja jälkeen jokaisen käyttökerran. Käytä hajustamatonta saippuaa tai lelujen puhdistusainetta. Lelu on 100 % vedenpitävä. Muista käyttää vesipohjaista liukuvoidetta! Käynnistä painamalla FUN-painiketta puolen sekunnin ajan ja vapauta sitten painike. Sammuta painamalla FUN-painiketta. Lelussa on 6 nopeutta ja 6 värinäohjelmaa. Lelu käynnistyy keskinopealla värinällä. Paina + painiketta saadaksesi suuremman nopeuden ja rytmiasetuksen. Paina – painiketta saadaksesi pienemmän nopeuden tai palataksesi takaisin perusvärinään. Käyttöaika 40 - 120 minuuttia. Lataa kytkemällä johto virtalähteeseen. Päässä hehkuu punainen valo. Kiinnitä lelussa oleviin metalliliittimiin. Jos – painike vilkkuu, lelussa on virtaa jäljellä korkeintaan 33 %. Jos + painike vilkkuu, virtaa korkeintaan 66 %. Jos FUN -painike vilkkuu, virtaa korkeintaan 99 %. Jos kaikki painikkeet vilkkuvat tai syttyvät palamaan, lelu on täysin latautunut. Lelu latautuu täysin noin 6 tunnin latauksella.

MATKALUKKO
Lukitse: paina – sekä FUN-painiketta puolen sekunnin ajan. Avaa: paina + sekä FUN-painiketta puolen sekunnin ajan.  Lukittaessa ja avattaessa painikkeet vilkkuvat ja lelu värisee hetken aikaa.

YLEISTÄ TIETOA
TIGER sopii anaalikäyttöön, mutta PATCHY PAUL, BIG BOSS, VOLTA ja MANTA eivät sovi tähän tarkoitukseen. Huomaa, että tuotteen tai pakkauksen lievät värivaihtelut ovat normaali osa valmistusprosessia. Laitetta ei ole tarkoitettu lasten käytettäväksi, eikä se ole lääkinnällinen laite. Hävitä pakkaus ympäristöystävällisellä tavalla ja kierrätä kaikki materiaalit mahdollisuuksien mukaan.

ÄLÄ TOIMI NÄIN
Älä avaa lelua. Älä käsittele lelua terävillä esineillä. Älä heitä lelua tai sen latausjohtoa tuleen. Älä jätä suoraan auringonpaisteeseen. Älä käytä, äläkä lataa lelua, jos huomaat epätavallista kuumenemista, mekaanisia virhetoimintoja tai muuta epätavallista (värimuutoksia, epätavallista ulkonäköä, epämuodostumia). Jos lelu syttyy tuleen, älä sammuta vedellä.  
Älä laita latauskaapelin magneettisia kosketuspisteitä metallipinnoille tai toisen magneettisen laturin lähelle välttääksesi oikosulun. Älä päästä laturia kosketuksiin veden tai kosteuden kanssa. Älä käytä lelua latauksen aikana tai latauskaapelin ollessa vielä kytkettynä siihen. Älä käytä silikonipohjaisia liukasteita, öljyjä tai voiteita lelun kanssa (mukaan lukien aurinkovoiteet, huulirasvat, eteeriset öljyt, kookosöljy ja kaikki ruokaöljyt). Ne voivat vahingoittaa lelua peruuttamattomasti, eikä takuu korvaa tällaisia vahinkoja.

TEKNISET TIEDOT
Säilytys- ja käyttölämpötila 0 °C – 40 °C. Ympäristön enimmäislämpötila käytön aikana 40 °C. Lämpötilan vaihtelut (esimerkiksi matkustettaessa) voivat saada aikaan lievää kondensoitumista tietyissä oloissa. Jos näin tapahtuu, odota muutama tunti ennen käyttöä, kunnes laite on sopeutunut ympäristön lämpötilaan.
Akun kapasiteetti 500 mAh. Akun valmiustilan kesto on n. 6 kuukautta, lataa sitten pitääksesi akun toimintakuntoisena. Akun säännöllinen käyttö takaa sen pitkäikäisyyden. Jos lelun akku on tyhjä, lataa se uudelleen ennen kuin laitat sen pois. Akun suojapiiri estää ylikuormituksen tai täydellisen purkautumisen. Vääränlainen käsittely voi johtaa akun hallitsemattomaan eksotermiseen reaktioon. Jos tällainen vaaratilanne tapahtuu, noudata tavanomaisia varotoimenpiteitä ja hävitä lelu asianmukaisesti. Lataa lelu vain alkuperäisellä magneettisella USB-laturilla. Jos magneettisen latauspistokkeen merkkivalo (LED) ei pala, irrota pistoke ja yritä uudelleen. Irrota pistoke virtalähteestä, kun et käytä sitä. Magneettinen pistoke (jos LED-näyttö syttyy) ja lelun moottorin ympärillä oleva alue voi lämmetä. Virtalähde on aina oikosulkusuojattu, mutta se voi silti lämmetä! PC:n/MAC:n tai kannettavan tietokoneen USB-portin oikosulkuvirta riippuu laitteesta, joten tarkista tekniset tiedot ennen käyttöä. Lämpöä voi kehittyä lievästi.

MAGNEETTISUUS
Magneettinauhalliset kortit (esim. luottokortit) voivat vahingoittua joutuessaan kosketuksiin lelun tai latauspistokkeen magneettisten osien kanssa.