DUTCH USER MANUALS

Speeltje voor volwassenen gemaakt van lichaamsveilige siliconen. Vóór en na elk gebruik wassen, inclusief het eerste gebruik. Gebruik ongeparfumeerde zeep of speeltjesreiniger. Het speeltje is 100% waterdicht. Vergeet het glijmiddel op waterbasis niet!  

Houd FUN een halve seconde ingedrukt om hem in te schakelen en laat vervolgens de knop los. Klik op FUN om hem uit te schakelen. Het speeltje heeft 4 snelheden en 6 patronen en begint met een gemiddelde snelheid. Klik op de plustoets voor hogere snelheden en ritme-instellingen. Druk voor lagere snelheden of om terug te keren naar een constante vibratie op de mintoets.

Het speeltje gebruikt 2 AAA batterijen. Bekijk het diagram in het batterijcompartiment om ervoor te zorgen dat de batterijen juist geplaatst zijn.

Om op te laden met behulp van de HYBRIDE KIT (niet inbegrepen) of oplaadbare batterijen en een FUN FACTORY magnetische USB-lader, sluit u het netsnoer aan. Het uiteinde zal rood gloeien. Bevestig op de metalen contacten op het speeltje. Als de mintoets knippert heeft het speeltje 33% vermogen of minder. Bij de plustoets tot 66%. Bij FUN tot 99%. Als alle knoppen knipperen of oplichten, is het speeltje volledig opgeladen.

Reisslot
Vergrendelen: Druk gedurende ongeveer 0,5 seconde tegelijkertijd op de mintoets en FUN-toets.
Ontgrendelen: Druk gedurende ongeveer 0,5 seconde tegelijkertijd op de plustoets en FUN-toets.

In beide gevallen knipperen de knoppen en zoemt het apparaat kort.

Algemene informatie
DARLING DEVIL is veilig voor anaal gebruik; MR BOSS en ABBY G zijn dit niet. Houd er rekening mee dat kleine kleurafwijkingen op het product of de verpakking het normale gevolg zijn van de productie. Dit product is niet voor kinderen en is geen medisch product. Zorg voor een milieuvriendelijke verwijdering van de verpakking en gebruik de daarvoor bestemde recyclingmogelijkheden. 

Niet doen  
Open het speeltje niet met geweld. Gebruik geen scherpe voorwerpen op het speeltje. Gooi het speeltje of de oplaadkabel (niet inbegrepen) niet in een vuur. Niet in direct zonlicht laten liggen. Gebruik het speeltje niet en laadt hem niet op als u merkt dat er zich ongewone hitte vormt, bij mechanische storingen of afwijkingen (verkleuring, ongewoon uiterlijk, vervorming). Blus het speeltje niet met water als het vlam vat. Plaats de magnetische contactpunten van de laadkabel niet op een metalen oppervlak of op een andere magnetische oplader, dit om kortsluiting te voorkomen. Laat de lader niet in contact komen met water of vocht. Het speeltje mag niet gebruikt worden tijdens het laden of als de magnetische USB-lader is aangesloten.  

Gebruik geen glijmiddel op basis van siliconen, oliën of lotions met het speeltje (inclusief zonnebrandolie of zonnebrandcrème, lipverzorgingsproducten, etherische oliën, kokosolie en alle soorten eetbare oliën). Deze kunnen onherstelbare schade aan het speeltje aanrichten die niet onder de garantie valt.  

Technische info 
Opslag- en bedrijfstemperatuur 0 °C – 40 °C. Max. omgevingstemperatuur bij gebruik is 40 °C. Variabele omgevingstemperaturen (bijvoorbeeld tijdens reizen) kunnen onder bepaalde omstandigheden tot een lichte condensatie leiden. Wacht vervolgens enkele uren totdat het speeltje zich aan de omgevingstemperatuur heeft aangepast, voordat u hem gebruikt. 

Gebruik voor het opladen van het speeltje alleen de originele magnetische USB-lader (niet inbegrepen, zie de HYBRIDE KIT) en gebruik oplaadbare batterijen. Als het werksignaallampje (LED) op de magnetische laadstekker niet gaat branden, ontkoppel de stekker dan en probeer het opnieuw. Ontkoppel het speeltje als u hem niet gebruikt. De magnetische stekker (als het LED-display brandt) en het gebied rond de motor van het speeltje kunnen warm worden. De accu is altijd beschermd tegen kortsluiting, maar kan nog steeds warm worden! De kortsluitstroomcapaciteit van de USB-poort op PC/MAC of laptop is afhankelijk van het apparaat, controleer daarom de technische specificaties vóór gebruik. Er kan een lichte warmteontwikkeling optreden.

Het apart bewaren van batterijen kan de levensduur van uw speeltje verlengen.

Magnetisme  
Kaarten met magnetische strips (d.w.z. creditcards) kunnen schade oplopen wanneer ze in contact komen met de magnetische delen van het speeltje of de oplaadstekker.

Speeltje voor volwassenen dat is gemaakt van materialen die veilig voor het lichaam zijn. Voor en na elk gebruik wassen, ook voor het eerste gebruik. Gebruik ongeparfumeerde zeep of een schoonmaakmiddel voor speeltjes. Het speeltje is 100% waterdicht. Vergeet het glijmiddel op waterbasis niet! Voor het eerste gebruik opladen.

Druk een halve seconde op FUN om in te schakelen en laat de FUN-knop vervolgens los. Houd deze knop één seconde ingedrukt of blader door alle 5 de instellingen en selecteer "uit" om uit te schakelen. Het speeltje heeft 4 snelheden en 1 patroon. Blijf op FUN drukken om toegang tot alle snelheden en het patroon te krijgen. De gemiddelde gebruikstijd is 60 minuten. Plaats de stekker van de oplaadkabel in het stopcontact om op te laden. Bevestig de oplaadkabel aan de metalen contactpunten op het speeltje. De knop zal tijdens het opladen langzaam knipperen. Na maximaal twee uur is het speeltje volledig opgeladen. Laadspanning is 5 V gelijkspanning, capaciteit is 80 mAh, bedrijfsspanning is 3,7 V gelijkspanning. De motor wordt automatisch uitgeschakeld als het apparaat op een stroombron wordt aangesloten terwijl het apparaat is ingeschakeld.

Houd de FUN-knop ongeveer 4 seconden ingedrukt om het reisslot te activeren. De knop zal twee keer knipperen en het speeltje zal twee keer kort zoemen. Houd de FUN-knop ingedrukt om de functie uit te schakelen. De knop zal opnieuw twee keer knipperen en het speeltje zal opnieuw twee keer kort zoemen.
Algemene informatie

Niet veilig voor anaal gebruik. Houd er rekening mee dat lichte kleurafwijkingen op het product of de verpakking een normaal gevolg van het productieproces zijn. Dit product is niet bedoeld voor kinderen en het is geen medisch product. Zorg ervoor dat de verpakking op een milieuvriendelijke manier wordt weggegooid en maak gebruik van de mogelijkheden voor recycling die voor dit product beschikbaar zijn.

DIT DIENT U NIET TE DOEN 
Maak het speeltje niet open. Gebruik geen scherpe voorwerpen op het speeltje. Gooi het speeltje of de oplaadkabel niet in open vuur. Niet in direct zonlicht laten liggen. Het speeltje dient niet gebruikt of opgeladen te worden als u ongewone warmteontwikkeling, mechanische storingen of afwijkingen (verkleuring, vervorming, ongebruikelijk uiterlijk) opmerkt. Als het speeltje vlam vat, dient er niet met water geblust te worden.  

Plaats de magnetische contactpunten van de oplaadkabel niet op metalen oppervlakken of een andere magnetische oplader om kortsluiting te voorkomen. Laat de oplader niet in contact met water of vocht komen. Het speeltje dient niet gebruikt te worden tijdens het opladen of wanneer de oplaadkabel aan het speeltje is bevestigd.

Gebruik geen glijmiddel, olie of lotions op siliconenbasis in combinatie met het speeltje (waaronder zonnebrandolie, zonnebrandcrème, lipverzorgingsproducten, etherische oliën, kokosolie en alle soorten eetbare oliën). Deze producten kunnen onherstelbare schade aan het speeltje veroorzaken die niet onder de garantie valt.

TECHNISCHE INFORMATIE
Opberg- en bedrijfstemperatuur is 0 °C - 40 °C. Maximale omgevingstemperatuur bij gebruik is 40 °C. Variabele omgevingstemperaturen (bijvoorbeeld tijdens het reizen) kunnen onder bepaalde omstandigheden tot lichte condensatie leiden. Wacht een paar uur totdat het speeltje zich aan de omgevingstemperatuur heeft aangepast voordat u het speeltje gebruikt.

Minimaal 250 oplaadcycli. De stand-byperiode voor de batterij is ongeveer zes maanden. Daarna dient de batterij te worden opgeladen om de batterij te kunnen gebruiken. Regelmatig gebruik van de batterij zorgt voor een langere levensduur. Oplaadbare speeltjes dienen alleen te worden opgeborgen als deze zijn opgeladen. De beveiliging tegen kortsluiting zorgt ervoor dat de batterij niet wordt overbelast of volledig leeg raakt. Bij verkeerd gebruik kan de batterij een ongecontroleerde exotherme reactie veroorzaken. Als dit gevaar zich voordoet, dienen de gebruikelijke veiligheidsmaatregelen te worden genomen en het volledige speeltje dient weggegooid te worden.

Gebruik alleen de originele oplaadkabel om het speeltje op te laden. Als de knop niet oplicht, dient u de stekker uit het stopcontact te halen en het opnieuw te proberen. Haal de stekker uit het stopcontact als het apparaat niet wordt gebruikt. De magnetische stekker en de omgeving rond de motor van het speeltje kunnen warm worden. De batterij is altijd tegen kortsluiting beveiligd, maar de batterij kan wel warm worden!

MAGNETISME
Kaarten met magneetstrips (d.w.z. creditcards) kunnen beschadigd raken wanneer deze kaarten met de magnetische onderdelen van het speeltje of de stekker van de oplader in contact komen.

De FUN CUP is een menstruatiebeker die gemaakt is van medische siliconen en die alleen geschikt is voor vaginaal gebruik. Lees vóór gebruik de handleiding en leer de risico’s van het gebruik van menstruatieproducten kennen. Was uw handen grondig met zeep voordat u de FUN CUP inbrengt of verwijdert. Kook de FUN CUP 3 minuten in water voor u hem gebruikt en tussen gebruik in.

INBRENGEN:
Zorg ervoor dat de FUN CUP steriel is en geen defecten vertoont voordat u hem plaatst. Vouw de FUN CUP op – zie de afbeeldingen. Breng hem in uw vagina in. Duw hem totdat u een natuurlijke weerstand hebt overwonnen en laat de hendel los.

 De FUN CUP gaat vervolgens open en wordt hermetisch afgesloten door de wanden van uw vagina. Om dit te controleren, schuift u uw vinger zachtjes rond de bovenste opening. Als u hem moet helpen, pakt u de beker aan de bovenkant en draait u hem een beetje. Als u dan een beetje aan de bovenkant trekt en weerstand voelt, werkt het vacuüm.

VERWIJDEREN:
Verwijder de FUN CUP elke 6 uur (aanbevolen) en na maximaal 12 uur, vaker als u zwaar menstrueert Gebruik uw bekkenbodemspieren om de beker naar beneden te drukken en knijp hem vervolgens met twee vingers samen om het vacuüm op te heffen. Of druk met een vinger tegen de bovenkant van de FUN CUP om het vacuüm op te heffen. Trek de beker vervolgens voorzichtig naar buiten met de opening naar boven gericht Leeg de beker in het toilet.

REINIGEN:
Reinig de FUN CUP met water en een beetje milde zeep en kook hem vervolgens 3 minuten in schoon kokend water om hem te steriliseren. Let bij het schoonmaken vooral op de moeilijk bereikbare gaatjes. Maak hem droog. Reinig het zakje met water en een beetje milde zeep en droog hem in de lucht. Gebruik geen schoonmaakmiddelen, anders dan de voorgeschreven middelen. Bewaar de producten op een droge plaats die beschermd is tegen direct zonlicht.

HOUD ER REKENING MEE:
TSS (toxische shocksyndroom) is een zeer zeldzame aandoening die door het gebruik van menstruatieproducten kan ontstaan en die zonder behandeling dodelijk kan zijn. Het is zeer onwaarschijnlijk dat het optreedt als u de FUN CUP op de juiste manier gebruikt en reinigt. Symptomen van TSS zijn onder andere plotselinge koorts, rillingen, misselijkheid, braken, spierpijn, daling van de bloeddruk, duizeligheid en slaperigheid. Verwijder de FUN CUP als de symptomen optreden en raadpleeg een arts. Als TSS al is opgetreden of als er sprake is van letsel en infecties in het genitale gebied, wordt het gebruik van de FUN CUP en andere ingebrachte menstruatieproducten niet aangeraden. Wij adviseren u ook om uw arts te raadplegen voordat u een menstruatieproduct voor het eerst gebruikt. Meer informatie is beschikbaar op www.thefuncup.com.

Speeltje voor volwassenen gemaakt van lichaamsveilige siliconen. Vóór en na elk gebruik wassen, inclusief het eerste gebruik. Gebruik ongeparfumeerde zeep of speeltjesreiniger. Het speeltje is 100% waterdicht. Vergeet het glijmiddel op waterbasis niet!  

Houd FUN een halve seconde ingedrukt om hem in te schakelen. Klik op FUN om hem uit te schakelen. Het speeltje heeft 6 vibratie-instellingen in zowel de schacht als de clitorale extensie. Om de schacht te bedienen, drukt u op de toets met de grote punt. Om de extensie te bedienen, drukt u op de toets met de kleine punt. Om uw favoriete instelling voor de volgende keer te bewaren, houdt u FUN ingedrukt, totdat het speeltje twee keer zoemt. Om hem te resetten, houdt u FUN ingedrukt, totdat het speeltje vijf keer zoemt.

Als de batterij bijna leeg is, zal FUN zacht knipperen. Om op te laden, steekt u de stekker in het stopcontact. Het uiteinde zal rood gloeien. Bevestig op de metalen contacten op de onderkant van het speeltje. Als toets met de kleine punt knippert, heeft het speeltje een vermogen van 33% of minder. De toets met de grote punt = 66% of minder. FUN = tot 99% opgeladen. Licht uit = klaar om te beginnen. Dit duurt 6-8 uur. Looptijd 30-60 min.

Om het reisslot te activeren, houdt u toets met de kleine punt en FUN ongeveer 0,5 seconde ingedrukt. Het speeltje zal kort zoemen. Om te deactiveren, houdt u de toets met de grote punt en FUN ongeveer 0,5 seconde ingedrukt. Druk vervolgens op FUN om hem in te schakelen!

Houd er rekening mee dat kleine kleurafwijkingen op het product of de verpakking het normale gevolg zijn van de productie. FUN FACTORY-producten zijn niet voor kinderen en zijn geen medische producten. Recycle de kartonnen verpakking.  

Niet doen  
Open het speeltje niet met geweld. Gebruik geen scherpe voorwerpen op het speeltje. Gooi het speeltje of de oplaadkabel niet in een vuur. Niet in direct zonlicht laten liggen. Gebruik het speeltje niet en laadt hem niet op als u merkt dat er zich ongewone hitte vormt, bij mechanische storingen of afwijkingen (verkleuring, ongewoon uiterlijk, vervorming). Blus het speeltje niet met water als het vlam vat. Plaats de magnetische contactpunten van de laadkabel niet op een metalen oppervlak of op een andere magnetische oplader, dit om kortsluiting te voorkomen. Laat de lader niet in contact komen met water of vocht. Het speeltje mag niet gebruikt worden tijdens het laden of als de lader (magnetische USB-lader) is aangesloten.  

Gebruik geen glijmiddel op basis van siliconen, oliën of lotions met het speeltje (inclusief zonnebrandolie of zonnebrandcrème, lipverzorgingsproducten, etherische oliën, kokosolie en alle soorten eetbare oliën). Deze kunnen onherstelbare schade aan het speeltje aanrichten die niet onder de garantie valt.  

Technische info 
Opslag- en bedrijfstemperatuur 0 °C – 40 °C. Max. omgevingstemperatuur bij gebruik is 40 °C. Variabele omgevingstemperaturen (bijvoorbeeld tijdens reizen) kunnen onder bepaalde omstandigheden tot een lichte condensatie leiden. Wacht vervolgens enkele uren totdat het speeltje zich aan de omgevingstemperatuur heeft aangepast, voordat u hem gebruikt. 

Batterijcapaciteit 500 mAh. Min. 200 laadcycli. De stand-byperiode voor de batterijen is maximaal 90 dagen, laad ze vervolgens op om de batterijen in leven te houden. Oplaadbare speeltjes mogen niet worden opgeslagen als ze niet worden opgeladen. Een batterijbeschermingscircuit voorkomt overbelasting of een totale ontlading. Bij onjuist gebruik kunnen de batterijen een ongecontroleerde exotherme reactie hebben. Neem de gebruikelijke voorzorgsmaatregelen en gooi het speeltje weg als dit gevaar zich voordoet.

Gebruik voor het opladen van het speeltje alleen de originele magnetische USB-lader. Als het werksignaallampje (LED) op de magnetische laadstekker niet gaat branden, ontkoppel de stekker dan en probeer het opnieuw. Ontkoppel het speeltje als u hem niet gebruikt. De magnetische stekker (als het LED-display brandt) en het gebied rond de motor van het speeltje kunnen warm worden. De accu is altijd beschermd tegen kortsluiting, maar kan nog steeds warm worden! De kortsluitstroomcapaciteit van de USB-poort op PC/MAC of laptop is afhankelijk van het apparaat, controleer daarom de technische specificaties vóór gebruik. Er kan een lichte warmteontwikkeling optreden!

Magnetisme  
Kaarten met magnetische strips (d.w.z. creditcards) kunnen schade oplopen wanneer ze in contact komen met de magnetische delen van het speeltje of de oplaadstekker.

Speeltje voor volwassenen dat is gemaakt van siliconen die veilig voor het lichaam zijn. Voor en na elk gebruik wassen, ook voor het eerste gebruik. Gebruik ongeparfumeerde zeep of een schoonmaakmiddel voor speeltjes. Het speeltje is 100% waterdicht. Vergeet het glijmiddel op waterbasis niet! Druk een halve seconde op FUN om aan te zetten en laat de knop vervolgens los. Klik op FUN om uit te schakelen. Het speeltje heeft 6 snelheden en 6 patronen en begint met een gemiddelde snelheid. Klik op + voor hogere snelheden en ritme-instellingen. Druk op  om toegang te krijgen tot lagere snelheden of om terug te keren naar constante vibraties. De gebruikstijd is 40-120 minuten. Steek om op te laden de stekker in het stopcontact. Het uiteinde zal rood opgloeien. Bevestig op metalen contacten op het speeltje. Als  knippert, heeft het speeltje 33% vermogen of minder. Indien + knippert er is tot 66% vermogen. Als FUN knippert, tot 99%. Als alle knoppen knipperen of oplichten, is het speeltje volledig opgeladen. Er is ongeveer 6 uur nodig om volledig op te laden.

REISVERGRENDELING
Vergrendelen: Druk gedurende ongeveer 0,5 sec. tegelijkertijd op FUN en  . Ontgrendelen: druk gedurende ongeveer 0,5 sec tegelijkertijd op FUN en +. In beide gevallen knipperen de knopjes en zoemt het toestel kort.

ALGEMENE INFORMATIE
Hoewel TIGER veilig is voor anaal gebruik, zijn PATCHY PAUL, BIG BOSS, VOLTA en MANTA dat niet. Houd er rekening mee dat lichte kleurafwijkingen op het product of de verpakking een normaal gevolg van het productieproces zijn. Dit product is niet bedoeld voor kinderen en is geen medisch product. Zorg ervoor dat de verpakking op een milieuvriendelijke manier wordt weggegooid en maak gebruik van de mogelijkheden voor recycling die voor dit product beschikbaar zijn.

DIT DIENT U NIET TE DOEN
Maak het speeltje niet open. Gebruik geen scherpe voorwerpen op het speeltje. Gooi het speeltje of de oplaadkabel niet in open vuur. Niet in direct zonlicht laten liggen. Het speeltje dient niet gebruikt of opgeladen te worden als u ongewone warmteontwikkeling, mechanische storingen of afwijkingen (verkleuring, vervorming, ongebruikelijk uiterlijk) opmerkt. Als het speeltje vlam vat, dient er niet met water geblust te worden. 

Plaats om kortsluiting te voorkomen de magnetische contactpunten van de oplaadkabel niet op metalen oppervlakken of een andere magnetische oplader. Laat de oplader niet in contact met water of vocht komen. Het speeltje dient niet gebruikt te worden tijdens het opladen of wanneer het speeltje op de magnetische USB-oplader is bevestigd. Gebruik geen glijmiddel, olie of lotions op siliconenbasis in combinatie met het speeltje (waaronder zonnebrandolie, zonnebrandcrème, lipverzorgingsproducten, etherische oliën, kokosolie en alle soorten eetbare oliën). Deze producten kunnen onherstelbare schade aan het speeltje veroorzaken die niet onder de garantie valt.

TECHNISCHE INFORMATIE
Opberg- en bedrijfstemperatuur is 0°C - 40°C. Maximale omgevingstemperatuur bij gebruik is 40°C. Variabele omgevingstemperaturen (bijvoorbeeld tijdens het reizen) kunnen onder bepaalde omstandigheden tot lichte condensatie leiden. Wacht een paar uur totdat het speeltje zich aan de omgevingstemperatuur heeft aangepast voordat u het gebruikt.

De beveiliging tegen kortsluiting zorgt ervoor dat de batterij niet wordt overbelast of volledig leeg raakt. Bij verkeerd gebruik kan de batterij een ongecontroleerde exotherme reactie veroorzaken. Als dit gevaar zich voordoet, dienen de gebruikelijke veiligheidsmaatregelen te worden genomen en dient het speeltje in zijn geheel weggegooid te worden. Gebruik alleen de originele magnetische USB-oplader om het speeltje op te laden. Als het lampje (led) op de magnetische oplaadstekker niet gaat branden, dient u de stekker uit het stopcontact te halen en het opnieuw te proberen. Haal de stekker uit het stopcontact als de oplader niet wordt gebruikt. De magnetische stekker (als het leddisplay brandt) en de omgeving rond de motor van het speeltje kunnen warm worden. De batterij is altijd tegen kortsluiting beveiligd, maar kan wel warm worden! De kortsluitcapaciteit van de USB-poort op de pc/MAC of laptop is afhankelijk van het apparaat, dus controleer de technische specificaties voor gebruik. Er kan een lichte warmteontwikkeling optreden.

MAGNETISME
Kaarten met magneetstrips (d.w.z. creditcards) kunnen beschadigd raken wanneer deze kaarten met de magnetische onderdelen van het speeltje of de stekker van de oplader in contact komen.

Seksspeeltje voor volwassenen, gemaakt van lichaamsvriendelijke siliconen. Reinig voor en na elk gebruik, inclusief het eerste. Maak daarbij gebruik van ongeparfumeerde zeep of speeltjesreiniger. Speeltje is 100% waterdicht. Vergeet niet om glijmiddel op waterbasis te gebruiken!

Je speeltje werkt op 2 AAA-batterijen. Plaats de batterijen in het speeltje volgens onderstaande afbeeldingen.
Druk op + om het aan te zetten. Houd ingedrukt totdat je het voelt vibreren.

Voor hogere snelheden of trilpatronen klik je op +.
Voor lagere snelheden of een vorig trilpatroon klik je op -. Houd - ingedrukt om het uit te zetten.
Het speeltje heeft zes verschillende snelheden en zes trilpatronen.

Haal de batterijen uit het speeltje en berg ze apart op als je het op reis meeneemt. Zorg voor extra batterijen als je van het net gaat.

ALGEMENE INFORMATIE
Seksspeeltje voor volwassenen, gemaakt van lichaamsvriendelijke siliconen. Dit product is niet voor kinderen en het is geen medisch product. De verpakking is recyclebaar; maak gebruik van gepaste afvalvoorzieningen. Lichte kleurafwijkingen in het product of de verpakking ervan kunnen voorkomen en is normaal. Veilig voor anaal gebruik.

NIET DOEN
Open het speeltje niet met te veel kracht. Gebruik geen scherpe objecten op het speeltje. Gooi het speeltje of de batterijen niet in open vuur. Laat het niet achter in direct zonlicht. Gebruik het speeltje niet als je ongebruikelijke warmteontwikkeling, mechanische defecten of afwijkingen (verkleuring, ongebruikelijk voorkomen, vervorming) opmerkt. Als het speeltje vlam vat, blus het dan niet met water. 

Gebruik geen glijmiddel op basis van siliconen, en gebruik geen oliën of lotions met het speeltje (inclusief zonnebrandcrème of -olie, lipverzorgingsproducten, etherische oliën, kokosnootolie en alle andere eetbare oliën). Deze kunnen onherstelbare schade aan het speeltje veroorzaken die niet door garantie wordt gedekt.

TECHNISCHE INFORMATIE
Bewaar- en gebruikstemperatuur: tussen 0°C – 40°C. Maximale omgevingstemperatuur tijdens gebruik: 40°C. Variabele omgevingstemperaturen (bijvoorbeeld wanneer onderweg) kunnen in bepaalde omstandigheden lichte condensatie tot gevolg hebben. Wacht in dat geval een aantal uur met gebruik totdat het speeltje zich aan de omgevingstemperatuur heeft aangepast.

Het verwijderen van de batterijen voordat je het speeltje opbergt kan de levensduur van zowel het batterijen als het speeltje verlengen.

Speeltje voor volwassenen, gemaakt van lichaamsveilige siliconen. Vóór en na elk gebruik wassen, ook vóór het eerste gebruik. Gebruik ongeparfumeerde zeep of speeltjesreiniger. Het speeltje is 100% waterproof. Vergeet het glijmiddel op waterbasis niet!

Om hem in te schakelen, drukt u een halve seconde op FUN. U schakelt hem uit door opnieuw op FUN te klikken. Het speeltje heeft 10 pulsatie-instellingen. Voor hogere instellingen en patronen drukt u op de plustoets. Voor lagere instellingen drukt u op mintoets.

De gemiddelde looptijd bedraagt 40-120 minuten. Als de batterij bijna leeg is, zal FUN zachtjes knipperen. Om op te laden, sluit u het snoer aan op het stroomnet. Het uiteinde zal rood oplichten. Bevestigen aan de metalen contactpunten aan de onderkant van het speeltje. Als de mintoets knippert, heeft het speeltje 33% of minder vermogen. De plustoets = 66% of minder. FUN = tot 99% geladen. Licht uit = klaar om te beginnen. Dit moet ongeveer 8 uur duren. Looptijd: tot 2 uur.

Om de reisvergrendeling te activeren, houdt u de mintoets en FUN ongeveer 0,5 seconde ingedrukt. Het speeltje zal kort zoemen. Om te deactiveren, houdt u de plustoets en FUN ongeveer 0,5 seconde ingedrukt. Druk vervolgens op FUN om hem in te schakelen!

Algemene informatie
Houd er rekening mee dat kleine kleurafwijkingen op het product of de verpakking een normaal gevolg zijn van de productie. De producten van FUN FACTORY zijn niet bedoeld voor kinderen en het zijn geen medische producten. Recycle de kartonnen verpakking. Europees patent 2320850B1 verleend. Overeenkomstige patenten verleend in bijv. China, Japan en Rusland.

Niet doen  
Open het speeltje niet met geweld. Gebruik geen scherpe voorwerpen op het speeltje. Gooi het speeltje of de oplaadkabel (niet inbegrepen) niet in een vuur. Niet in direct zonlicht laten liggen. Gebruik het speeltje niet en laadt hem niet op als u merkt dat er zich ongewone hitte vormt, bij mechanische storingen of afwijkingen (verkleuring, ongewoon uiterlijk, vervorming). Blus het speeltje niet met water als het vlam vat. Plaats de magnetische contactpunten van de laadkabel niet op een metalen oppervlak of op een andere magnetische oplader, dit om kortsluiting te voorkomen. Laat de lader niet in contact komen met water of vocht. Het speeltje mag niet gebruikt worden tijdens het laden of als de magnetische USB-lader is aangesloten.  

Gebruik geen glijmiddel op basis van siliconen, oliën of lotions met het speeltje (inclusief zonnebrandolie of zonnebrandcrème, lipverzorgingsproducten, etherische oliën, kokosolie en alle soorten eetbare oliën). Deze kunnen onherstelbare schade aan het speeltje aanrichten die niet onder de garantie valt.  

Technische informatie
Opslag- en bewaartemperatuur 0 °C – 40 °C, -max. omgevingstemperatuur bij gebruik op 40 °C. Variabele omgevingstemperaturen (bijvoorbeeld tijdens reizen) kunnen in bepaalde omstandigheden tot lichte condensatie leiden. Wacht dan enkele uren tot het speeltje zich aan de omgevingstemperatuur heeft aangepast, voordat u het gebruikt.

Batterijcapaciteit 780 mAh. De stand-byperiode voor de batterijen is ongeveer zes maanden, laad dan op om de batterij in leven te houden. Oplaadbare speeltjes moeten niet worden opgeslagen als ze niet zijn opgeladen. Het veiligheidscircuit van de batterij voorkomt overbelasting of volledige ontlading. Bij onjuist gebruik kunnen de batterijen een ongecontroleerde exotherme reactie vertonen. Neem de gebruikelijke voorzorgsmaatregelen als dit gevaar zich voordoet en gooi het speeltje weg.

Gebruik voor het opladen van het speeltje alleen de originele MAGNETIC CHARGER oplaadstekker. Haal de stekker uit het stopcontact en probeer het opnieuw, als het bedieningssignaallampje (led) op de magnetische oplaadstekker niet oplicht. Haal de stekker uit het stopcontact als u het speeltje niet gebruikt. De magnetische stekker (als de LED-display brandt) en het gebied rond de motor van het speeltje kunnen warm worden. De stroomconvertor is altijd beveiligd tegen kortsluiting, maar kan nog steeds warm worden! De kortsluitmogelijkheden van de USB-poort op pc/MAC of laptop zijn afhankelijk van het apparaat, controleer daarom de technische specificaties vóór gebruik. Er kan een lichte warmteontwikkeling optreden.

Magnetisme
Kaarten met magneetstrips (d.w.z. creditcards) kunnen beschadigd raken door contact met de magnetische delen van het speeltje of de oplaadstekker. Magnetische velden kunnen ook de mechanische en elektronische onderdelen beïnvloeden van apparaten als pacemakers. We raden dit speeltje niet aan voor mensen met een pacemaker. Neem contact op met uw arts voor meer informatie.

Speeltje voor volwassenen gemaakt van lichaamsveilige siliconen. Voor en na elk gebruik wassen, ook voor de eerste keer gebruik. Gebruik ongeparfumeerde zeep of speeltjesreiniger. Het speeltje is 100% waterdicht. Vergeet het glijmiddel op waterbasis niet! Houd FUN een halve seconde ingedrukt om hem in te schakelen. Klik op FUN om hem uit te schakelen. Het speeltje heeft 11 statische en 4 ritmische instellingen. Druk op + voor hogere instellingen of om je patroon te wijzigen. Druk op – voor lagere instellingen of om terug te keren naar het patroon.

Modus/Patronen: 1-3 vibraties, 4-6 tikken, 7-11 pulsen, 12-15 dynamische patronen.
Geheugenfunctie: houd FUN ingedrukt totdat het speeltje twee keer zoemt om je favoriete instelling voor de volgende keer op te slaan. Om hem te resetten, houd je het ingedrukt totdat het speeltje vijf keer zoemt.
Gemiddelde looptijd 40-180 minuten. Als de batterij bijna leg is, zal FUN zachtjes knipperen. Steek de stekker in het stopcontact om hem op te laden. Aan de metalen contactpunten onderaan het speeltje bevestigen. Als - knippert, heeft het speeltje 33% vermogen of minder. + = 66% of minder. FUN = tot 99% opgeladen. Licht uit = klaar om te beginnen. Dit duurt ongeveer 6 uur.
Looptijd: tot 3 uur. Houd – en FUN ongeveer 0,5 seconde ingedrukt om het reisslot te activeren. Het speeltje zal kort zoemen. Houd + en FUN ongeveer 0,5 seconde ingedrukt om hem te deactiveren. Druk vervolgens op FUN om hem in te schakelen!

ALGEMENE INFORMATIE
Houd er rekening mee dat kleine kleurafwijkingen op het product of de verpakking een normaal gevolg zijn van de productie. Producten van FUN FACTORY zijn niet voor kinderen en zijn geen medische producten. Recycle de kartonnen verpakking. Europees patent 2320850B1 verleend. Overeenkomstige patenten verleend in bijvoorbeeld China, Japan en Rusland.

NIET DOEN
Open het speeltje niet. Gebruik geen scherpe voorwerpen op het speeltje. Gooi het speeltje of de oplaadkabel niet in een vuur. Laat hem niet in direct zonlicht liggen. Het speeltje niet gebruiken of opladen als je merkt dat er sprake is van een ongewone warmteontwikkeling, een mechanisch defect of ongewone zaken (verkleuring, ongewoon uiterlijk, vervorming). Blus het speeltje niet met water als het vlam vat. Plaats de magnetische contactpunten van de laadkabel niet op metalen oppervlakken of een andere magnetische lader om kortsluiting te voorkomen. Laat de lader niet in contact komen met water of vocht. Het speeltje mag tijdens het opladen of met de lader (magnetische lader) bevestigd niet worden gebruikt. Gebruik geen glijmiddel, oliën of lotions op basis van siliconen op het speeltje (waaronder zonnebrandcrème of -lotion, lipverzorgingsproducten, etherische oliën, kokosolie en alle soorten eetbare oliën). Deze kunnen onherstelbare schade aan het speeltje veroorzaken die niet door de garantie wordt gedekt.

TECHNISCHE INFORMATIE
Opslag- en bedrijfstemperatuur 0 °C – 40 °C, -max. omgevingstemperatuur tijdens gebruik 40 °C. Variabele omgevingstemperaturen (bijvoorbeeld tijdens reizen) kunnen onder bepaalde omstandigheden tot een lichte condensatie leiden. Wacht dan enkele uren totdat het speeltje zich aan de omgevingstemperatuur heeft aangepast voordat je hem gebruikt. Batterijcapaciteit 780 mAh. Stand-byperiode voor de batterijen is ongeveer zes maanden, laad vervolgens op om de batterij in leven te houden. Oplaadbare speeltjes mogen niet worden opgeslagen als ze niet zijn opgeladen. Het batterijbeveiligingscircuit voorkomt overbelasting of een totale ontlading. Bij onjuist gebruik kan zich een ongecontroleerde exotherme reactie voordoen in de batterijen. Neem de gebruikelijke voorzorgsmaatregelen als dit gevaar zich voordoet en gooi het speeltje weg. Gebruik alleen de originele oplaadstekker van de MAGNETISCHE LADER om hem op te laden. Als het bedrijfssignaallampje (LED) op de magnetische oplaadstekker niet oplicht, moet je de stekker uit het stopcontact halen en het opnieuw proberen. Haal de stekker uit het stopcontact als je het speeltje niet gebruikt. De magnetische stekker (als de led-display brandt) en het gebied rond de motor van het speeltje kan warm worden. De powerpack is altijd beveiligd tegen kortsluiting, maar kan nog steeds warm worden! De kortsluitstroomcapaciteit van de USB-poort op pc/MAC of laptop is afhankelijk van het apparaat, controleer daarom voor gebruik de technische specificaties. Er kan een beetje warmteontwikkeling optreden.

MAGNETISME
Kaarten met een magneetstrip (d.w.z. creditcards) kunnen worden beschadigd door contact met de magnetische delen van het speeltje of de oplaadstekker. Magnetische velden kunnen ook de mechanische en elektronische componenten van apparaten als pacemakers beïnvloeden. Wij raden dit speeltje niet aan voor mensen met een pacemaker. Neem contact op met je arts voor meer informatie.